2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس

1855 بازدید | 149 پست

دخترم کلاس پنجمه متولد اخرشهریور ۹۴ الان یهویی یکم سینه هاش برجسته شده و یکم روی آلتش موهای کرکی ولی بلند روییده به نظرتون بلوغ زودرسه؟

قدش تقریبا ۱۴۰ ایناست میترسم بلوغ زودرس بشه هم قدش کوتاه بشه 

تقریبا کی باید پریود بشه دخترم؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر از پریودش جلوگیری کنه.

منم پنجم بودم پریود شدم

رفتم دکتر 

گفت امپول بدم دیگه از عرض فقط بلند میشی. چاق میشه استخونم.

ماهم نزدیم. 

الان ۱۵۴ اینام

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

دختر منم پنجمه همین علایم و داره بنظرم طبیعیه، با مادرای همکلاسیش هم صحبت کردم همینطورن ، جای نگرانی نداره یه مرحله از رشد هست

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
من کلاس پنجم پریود شدم هم زودتر مو در آوردم قسمت های خصوصی قدمم بلند شد بعدش عزیزم نترس

قدت چنده الان عزیزم؟

پریود نشده که فقط رشد موی الت و برجسته شدن سینه داره

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
من کلاس پنجم پریود شدم هم زودتر مو در آوردم قسمت های خصوصی قدمم بلند شد بعدش عزیزم نترس

قدت چنده الان عزیزم؟

پریود نشده که فقط رشد موی الت و برجسته شدن سینه داره.