2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6080 بازدید | 179 پست
تهران پر از امکانات و خصوصا کاره چیزی که جاهای دیگه ایران اینجوری نیست من خانواده مادریم شهرکردین اص ...

از نظر شرایط کاری حق با شماست . ولی اینم در نظر بگیرین درسته تو تهران شرایط کاری زیاده اما اجاره خونه و هزینه ها بشدت بالاست . حداقل حقوق باید ۴۰،  ۵۰ تومن  برای یه فردی که بخواد اجاره بده و خرج خودشو در بیاره لازمه.

همچین جو میدنا بخدا باورمون نمیشه از تهران داره میگه ی عده رو الکی وسوسه میکنن

هنه میگن دیگه تهران ظرفیت افراد جدید نداره رسیدگی سخته ترافیکه اب نیست برق نیست این داره تشویق میکنه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدیم حداقل هفته ای دو سه بار باید برم حرم امام رضا

چقدر خوب😍 منو هم یاد کن🌷

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ما سمت شمال شرقی بودیم این سمت خیلی شلوغ تره ..سمت پیروزی ..منطقه ۱۴ ...مسیری که مترو نداره رو مجبو ...

وااای پیروزی😭😭

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

بچهایی ک میگید از کوهستان رفته و اینا 

من میدونستم ک قراره از این حرفا بشنوم ولی بازم گفتم ایراد نداره شاید یکی رو این تاپیکم و تجربه شخصیم کمک کنه 

من چیزی جز حقیقت نگفتم اینکه شما کجا زندگی کنین هم تاثیری روی زندگی من نداره 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
از نظر شرایط کاری حق با شماست . ولی اینم در نظر بگیرین درسته تو تهران شرایط کاری زیاده اما اجاره خون ...

درسته دو نفر باید کار کنن وگرنه نمیشه مگر خانواده ساپورت کنن

هنه میگن دیگه تهران ظرفیت افراد جدید نداره رسیدگی سخته ترافیکه اب نیست برق نیست این داره تشویق میکنه

تهران همینجوریش میلیون ها نفر جمعیت داره 

مگه فرقی میکنه یکی دیگم بیاد یا نه؟ 

یک سفره اییه همه دور هم داریم میخوریم چرا باید بقیه رو ازش محروم  کنیم؟ 

چیزی ک خوبه رو اتفاقا باید گفت تا بقیه ام بتونن لذت ببرن 

حالا فکر کردی ادمی که دانش و مهارت نداره میاد تهران و عقلشون نمیرسه کجا برن

هم ترافیک زیاده هم آلودگی هم خطر یه سری اتفاق ها چون پایتخت 

شاید برای کسایی که از شهرهای کوچیک یا جاهای خشک میرن جذاب باشه 

به نظرم بهترین استان ها برای زندگی تو ایران مازندران و گیلان 

خب حالا خانوادت مگه قوم یزید بودن

نمیدونی چقدر اذیت بودم از دستشون😂😂

هرجا میرفتم فامیل میدیدم 

طرقبه میرفتم یک قلیون بکشم  یهو پسرعموم از جلوم در میومد  خشک‌میشدم 

هرجااا ک میرفتم یکی بود‌

دو هفتگی جلوس داشتیم ک روانی شده بودم فک کن  دو هفته ایی یک بار کل فامیلو ببینی 

در کل حاشیه اش زیاد بود