2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هرجور شده بیا تهران دانشگاهاست تهران بهترینه محیط کار هر قانونی میاد اول توی تهران اعمال میشه ...

البته این نبود خانواده یه پوئن  منفیه واسه من که بخاطر خانواده برگشتم ایران

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

ایولاسی چندتا مثال بزنچیا داره که مرکز استانا ندارن؟

فضول نداره ک مرکز استانا دارن  

هیچکس کاری به کارت نداره چند ساله اینجام به غیر واحد رو به رویی بقیه رو نمیشناسم 

اونم اینقدر ک خودم رفتم هعی نذری بردم هعی اش بردم هعی غذا بردم اخرش با دختره دوست شدم 

قانونی میذارن اولین جا تو تهران اعمال میشه 

شرایط شغلی فرااااااوان 

اراده میکنی میری سرکار 

من تو مشهد بیکار بودم به زور پارتی میرفتم سرکار ولی تهران بدون پارتی رفتم سرکار

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

خداروشکر که بالاخره یکی پیدا شد و ازشهرم تعریف کرد  اکثرااا  یه جوری گارد میگیرن  نسبت به ما تهرانی ها انگار ارث باباشونو خوردیم و داریم فخر فروشی میکنیم بهشون 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پس چرا من هر سری میام تهران حالم گرفته میشهحس میکنم یه شهر افسرده است و همین باعث شد تصمیم بگیرم هی ...

اتفاقا یک شهر زنده است از نظر من 

هر وقت میری بیرون کلی ادم درحال بدو بدو هستن 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

وااای نگووو ..من ۴ سال بودم خیلی سخت بود..اگه کارتون آزاده رفاهه ..وگرنه کارمندی اصلا به صرفه نیست تهران باشی .. همه ش ترافیک و شلوغی و .. تاحالا بازار چهارسو رفتی سر و صداشو بشنوی 🥴..به نظرم تهران و شهرهای بزرگ و پر ترافیک زندگی خیلی سخته🥴 .یه دکتر میخواستمبرم از صبح تا شب طول میکشید  ۱۰ شب میرسیدیم خونه

یا یه هایپر میرفتیم ۵ ساعت طول میکشید

فرار کردیم از اونجا

.بیا شمال یه سال باش نظرت عوض میشه