2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5751 بازدید | 179 پست
ولی استارتر پرچم مشهدیا رو بردی بالا با این که نه با نظرت موافقم نه با عقایدت اما این که با این تاپی ...

ببین هم من هم بابام خدا بیامرز متولد تهرانیم اصلا نمیفهمم میگن شهر خودتون بمونین یعنی چی؟! وقتی بیشتر امکانات رو متمرکز کردین تو یه شهر مردم چیکار کنن حالا بماند اونایی که پولدارن و دستشون به دهنشون میرسه مهاجرت میکنن میرن از ایران همین تهرانشم نمیمونن

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خونه مال خودمون نیست ببین منطقه ما خوبه حدودا خب خونم ۹۰ متره یک میلیارد و دیویست پیش دادیم ماهی ...

خونه دارها  و اوناکه ملیاردرن و دهتا خونه و کارخونه دارن هم هم انقدر از تهران تعریف نمیکنن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خونه دارها و اوناکه ملیاردرن و دهتا خونه و کارخونه دارن هم هم انقدر از تهران تعریف نمیکنن

عزیزم شما نمیدونم از چی بهت زور اومده از اول کامنت منفی گذاشتی اگر اینقدر اذیتی خب برو بیرون از تاپیک والا بخدا

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
خونه دارها و اوناکه ملیاردرن و دهتا خونه و کارخونه دارن هم هم انقدر از تهران تعریف نمیکنن

خب برا امثال اونا که تفریحات خارج از ایرانو دیدن واقعا تهران جذابیتی نداره. ولی خب طبیعیه ایشون از شهری اومدن که یه کنسرت برای مردم ممنوعه معلومه که جذب میشه 

حالا ک دوستان دوست دارن معایبم بشنون راجع به هزیینه های زندگی لباس و مواد غذایی ارزونتر از بقیه جاهاشت( حداقل نسبت به مشهد چون تولید کننده زیاده و جاهایی ک انبوه فروشن بری خرید مفت پیدا میکنی) 

ولی هزیینه مسکن بالاتر از حد معموله 

همینطور ک درامد زیاده همونجورم هزیینه ها بیشتره 

به حرفای منفی سوشال مدیا هم اصلا توجهی نکنید 

چون من بین همکارام کورد هست لر هست ترک هست 

اونام معتقدن ک هیچجا تهران نمیشه 

یه سوال.‌شما اگه مجردی زندگی میکردی بازم واقعا انقدر راضی بودی؟!

اووه 

من یکی از حسرتای زندگیم اینکه خانوادم کنترلگر بودن 

اگر مجردی تهران بودم عشق میکردم 

اینقدر اینجا زیادن تعداد کسایی ک خونه مجردی دارن 

یکی از دوستای خودم خونه ۵۰ متری داره مجهز 

صبح میره سرکار تا ساعت ۶ عشق کرده

من با شوهرم مشکل دارم یکم باورت میشه به این فکر میکردم جدا شم برم خونه مجردی بگیرم خودم خرجمو بدم؟

اووه من یکی از حسرتای زندگیم اینکه خانوادم کنترلگر بودن اگر مجردی تهران بودم عشق میکردم اینقدر اینجا ...

از لحاظ آزادی موافقم. خواهر خودم مجرده و ساکن تهران ولی روحیش طوریه که دوست داره بره یه شهر شمالی و اونجا زندگی کنه. شاید شمام بعد از چند سال که تفریحاتش برات عادی شد نظرت با الان فرق کنه. 

خب برا امثال اونا که تفریحات خارج از ایرانو دیدن واقعا تهران جذابیتی نداره. ولی خب طبیعیه ایشون از ش ...

فقط بخاطر یه کنسرت؟!مشهدم شهر بزرگو خوبیه بالاشهراش امکانات خوبی داره بنده خدا از روستاهای داغون نرفته که اتفاقن ادم باید با شرابط زندگیش کنار بیاد خوبه که غربتو پذیرفته ناله نمیکنه

واقعا هرجور شده بیا تهران دانشگاهاست تهران بهترینه محیط کار هر قانونی میاد اول توی تهران اعمال میشه ...

شما ظاهرا از خانواده خیلی آسیب دیدین و همینکه ازشون دورین خیلی حالتون رو خوب کرده. وگرنه تهرانم معایب خودش رو داره

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز