2777
2789
عنوان

راهنمایی رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست
آخیییی🥺🥺 من پسره بیست و یک سالشع خودم نوزده نمیدونم درسته غلطه یا چیپسره بچه خوبی ک هست مهربونه، ...

خیلی بچه اید بابا مت بزرگ بودیم نه پس اصلا اعتمادی نیست قصدش دوستیه منو ببین تومار نوشتم الان پسر بیست و یک ساله نمیاد جلو مراقب باش الان فضای مجازی خیلی کثیف و دروغه همه قصد سواستفاده دارند مت ۱۵ سال پیش بود الان همه دروغن

منم گفتم فکر کردی من خرم گفتی شماره و ادرسمو بگیری بعد هی مزاحمم بشی و اخاذی کنی هی اصرار و قسم‌ که ...

والا اینم قسم میخوره میگه دوستت دارم من باورش نمیکنم😂

همین ک صبح تا شب نیستش الانا خیلی توجه نمیکنه اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 😕حس میکنم مهرش ب دلم نشسته

تا وقتي نديديش سعي كن حسي در تو ايجاد نشه

اينا مهر نيست جاي خالي هست ك داري پر ميكني و لذت ميبري

عزت نفس خودت رو بيشتر كن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اخي وقتي سطح خانواده يكي نباشه خيلي سخته بخصوص برا دخترا

جهنم پول و مکان خونه که روم نبود به کسی اوایل بگم کجا هستند .کثافتی و قلدری پدرش مرد سالار بود میگفت عروس نوکره ماست مثل بلانصبتت سگ باید کار کنه من اینطوری بزرگ نشده بودم میگفت زن مخالف حرف شوهرش باشه باید کتکش زد چند بار جلو‌ما مادرشوهرمو سیاه کرد مگه کسی جرات داشت حرف بزنه خونشون بوی ظلم و استرس میداد

جهنم پول و مکان خونه که روم نبود به کسی اوایل بگم کجا هستند .کثافتی و قلدری پدرش مرد سالار بود میگفت ...

كجايي بودن؟ اين رفتارا مال بعضي از شهراست

همشهري بودين؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

تا وقتي نديديش سعي كن حسي در تو ايجاد نشهاينا مهر نيست جاي خالي هست ك داري پر ميكني و لذت ميبريعزت ن ...

آره حس میکنم یه خلا تو وجودم هس ک اینجور وابسته میشم و نمیدونم چکار کنم شاید مال بچگیامه 

كجايي بودن؟ اين رفتارا مال بعضي از شهراستهمشهري بودين؟

جنوب بودیم دیگه خودت حدس بزن .به شوهرم میگفت بزنش بچشو بگیر ازش بیار اینجا ادب میشه شوهر منم خام و احمق جونم دراومد اصلا اعتمادی به ازدواج های مجازی نکنییییییید

آخیییی🥺🥺 من پسره بیست و یک سالشع خودم نوزده نمیدونم درسته غلطه یا چیپسره بچه خوبی ک هست مهربونه، ...

هورمون هات ترشح شده ک مهرش به دلت نشسته

شما دونفر سن تون کمه خیلی زوده برای ایجاد رابطه احساسی