2777
2789
عنوان

راهنمایی رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست
من هنو هیچی تازه اولاشیم

از همین اول اگر جایی از رابطه دلخواهت نیست یه فکری بکن

وگرنه هرچی جلوتر میری با دیدن مشکلات و از بین رفتن هجانات اولیه، این نارضایتی بیشتر میشه 

بعد از چ مدتي ديديش ؟ راضي هستي از ازدواجت؟

دو هفته بعد از چت در حد ۱۰ دقیقه من خانوادم سخت گیر خودمم دختر مظلوم و خونگی بودم من پولدار و بالاشهر اون بیکار و پایین ترین منطقه شهر چون اولین پسری بودم که باهاش حرف میزدم وابستش شدم اونم زبون بازززززززززز.هر چی خانوادم گفتند نه من گفتم یا این یا هیچ کس دقیقا عین فیلم ها.فامیلاشون اومدن بله برون کف بر شده بودند میگفتند دختره لابد عیبی داره که جواب داده به پسر فامیل ما.ولی ولی ولی بعدش دوست عزیز پاره شدم تو زندگی تفاوت فرهنگی پارم کرد خانوادش وحشی لات عصبی پدر قلندر فامیل فاسد ببین از فشار روحی اون دختر شاداب و سر حال تبدیل شدم به یک کچل افسرده از تو چشمم و دستم و کجا کیست عصبی درمیومد بعد ۱۵ سال خدا کمکم کرد ما به تهران مهاجرت کردیم نجات پیدا کردم ازشون .بیچاره شوهرمم تحت تاثیر پدرش لال بود الان راحتم ولی داغون شدم خوب تحقیقات بکن مثل من کورکورانه جلو نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنو هیچی تازه اولاشیم

بنظرم زياد وابسته نشو مدتي چيزي نگو ولي اگه ديدي اصلا حرفي از اينكه بخواد تو رو حضوري ببينه نميزنه ك اين رابطه تموم كن ب دردت نميخوره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دو هفته بعد از چت در حد ۱۰ دقیقه من خانوادم سخت گیر خودمم دختر مظلوم و خونگی بودم من پولدار و بالاشه ...

اخي وقتي سطح خانواده يكي نباشه خيلي سخته بخصوص برا دخترا

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

از همین اول اگر جایی از رابطه دلخواهت نیست یه فکری بکنوگرنه هرچی جلوتر میری با دیدن مشکلات و از بین ...

من نمیدونم باید چیکار کنم تجربه ندارم میترسم یکاری کنم بعدش پشیمون شم همش گیجم سردرگمم

من نمیدونم باید چیکار کنم تجربه ندارم میترسم یکاری کنم بعدش پشیمون شم همش گیجم سردرگمم

چطور اشناشدی من یادش بخیر یاهو مسنجر بود قبلنا و اینکه ما خانوادمون شدیدا سخت گیر منم به عمرم با پسری دوست نبودم فقط چتی و تمام مسیر دانشگاه تلفن اگر مادرم میفهمید که پارم میکرد و مادربزرگم فوت شد همه رفتند تهران من امتحان داشتم برای فردا بلیط گرفته بودم شبش از غصه داشتم سکته میکردم تمام شب رو با من صحبت کرد و دلداری داد ارامشی که اون شب از حرفاش گرفتم رو یادم نرفت بعد گفت میخوام ببینمت منم ترسو نکنه تو شهر کوچیک کسی ببینه با ترس و لرز ده دقیقه نشد دیدمس و کمی صحبت کردیم بعد گفت برسونمت باور میشه من پشت نشستم اینقدر محجوب بودم .رو صندلی پارک کنارش ننشستم بعد اومدیم خونه گفت اینقدر از این متانتت خوشم اومده میخوام بیام خواستگاری....

چطور اشناشدی من یادش بخیر یاهو مسنجر بود قبلنا و اینکه ما خانوادمون شدیدا سخت گیر منم به عمرم با پسر ...

آخیییی🥺🥺 من پسره بیست و یک سالشع خودم نوزده  نمیدونم درسته غلطه یا چی

پسره بچه خوبی ک هست مهربونه، کاریه ولی همین نبودنش خیلی آزارم میدع 

تو ی گروه اتفاقی اشنا شدیم

منم گفتم فکر کردی من خرم گفتی شماره و ادرسمو بگیری بعد هی مزاحمم بشی و اخاذی کنی هی اصرار و قسم‌ که بخ ا عاشقت شدم من با برادرم صمیمی بودم موضوع رو گفتم البته نگفتم چتی بوده گفتم سر کار منو دیده من علاوه بر دانشگاه کار هم میکردم.برادرم گفت شماره خونه بده اگر مرده میاد اگر مشکلی شد میگم من این اقا رو میشناختم که مامان و بابا دعوا نکنند تا شماره دادم ده دقیقه بعد مادرش زنگ زد شاخ دراوردم مادرم تا فهمید مال چه منطقه ایی هستند من و من کرد گفت به پدرش بگم