2777
2789
کاری ب هیچی ندارم طرفدار هیچکس نیستم چون مشخص نی ۱۰۰ درصد چیزیولی جالبه همون تایمی ک مادره گفت ۶ ماه ...

چرا مامک‌ همون موقع لوش نداد؟

الان که فرستادنش سفر تا حالش بهتر شه.... لو رفت؟ اینهمه مدت کمین کرده بوده تو پیج دختره ..تا بگه ببینید همش داره تفریح میکنه...

برای من اتفاقی به همین درجه بد افتاد...‌ دوروز بعدش رستوران بودم... هفته بعدشم مسافرت... 

رفتم تا حالم بهتر شه.‌...

چون رفته سفر..‌پس یعنی دروغ گفته تجاوز شده...😐😐

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
آره شوهرم میگه اگه تجاوز میکرد قطعا اعدامش میکردناحتمالا خورده ولی طفلک شرفش رفت

امین فردین دیگه انقدر نفوذی داره برو یوتیوب اخرین ویدیوش رو ببین چی گفته برای دیروزه

قراره فیلمهای مدار بسته روهم عکسهاش رو بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مامک‌ همون موقع لوش نداد؟الان که فرستادنش سفر تا حالش بهتر شه.... لو رفت؟ اینهمه مدت کمین کرده ب ...

کاری ب اینکه کی لوش بده نداریم اتفاقا کارخوبی کرده دروغشون رو شد

کاریم ب بحث شما نداریم طرف یچی دیگ گفت یچی دیگ دراومد

وقتی طرف میگه ۶ماه خونه نشین وافسردست 

بعدچطور همش اینور اونوره اونم باپسر کجاش افسردست کجاش خونه نشینه!!!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چرا مامک‌ همون موقع لوش نداد؟الان که فرستادنش سفر تا حالش بهتر شه.... لو رفت؟ اینهمه مدت کمین کرده ب ...

نه اینکه با یک مرد یعنی با دوست پسرش چند روز رفته شمال اونم بعد تجاوز عجیبه

90درصدشون میکشن لو نرفتنکوکایین ماشاالله تو ایران نشانه کلاسه

واقعا چقدر اوضاعشون خرابه 

یه خانومی تو تاپیک ها می گفت بچه ام برای تست بازیگری برده بودم بعد شهاب حسینی هم اونجا بود می گفت تو یک ساعتی که اونجا بودیم سیگار پشت سیگار می کشید می گفت عین معتادها بود.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

واقعا چقدر اوضاعشون خرابه یه خانومی تو تاپیک ها می گفت بچه ام برای تست بازیگری برده بودم بعد شهاب حس ...

همشون همینن لو نرفتن  اکثرا میبینی لاغر میشن فکر کنم کوک میکشن اون فیلم جمشیدی قدیمیه لاغر بوده موهاشم مشکی الان خیلی چاق شده همه موها و ریشش سفید

سلام دوست قدیمی خوبی عشقم اون روز تو اعلان اسمت دیدم دلم خیلی برات تنگ شد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
کاری ب اینکه کی لوش بده نداریم اتفاقا کارخوبی کرده دروغشون رو شدکاریم ب بحث شما نداریم طرف یچی دیگ گ ...

منم‌میگم.. اگه همش اینور اونور بود چرا لو نداد؟  چرا الان؟ بعد شش ماهم حق نداشته بره؟

فاش کردن هویت شاکی هم از نظر قانونی جرمه.. اگه تو ایران بود حالشو جا میاوردن..

نه اینکه با یک مرد یعنی با دوست پسرش چند روز رفته شمال اونم بعد تجاوز عجیبه

بمنم تجاوز شد

اونقد حالم بدبود ک ازدیدن پدرم تهوع میگرفتم نمیزاشتم نزدیکم شه وبهم دست بزنه

حالا میگیم همه مث هم نیستن اکی!

ولی وقتی مادره میگه خونه نشینه بعد باپسر سفرو دور دوره تابلوئه ی داستانی پشتش هست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منم‌میگم.. اگه همش اینور اونور بود چرا لو نداد؟ چرا الان؟ بعد شش ماهم حق نداشته بره؟فاش کردن هویت ش ...

دختره مثل اینکه سریع پاک کرده چرا؟ 

بعدش هم یه متن گذاشته که معلومه وکیل نوشته براش

اینا همش برای من سواله

والا همچین لب ساحل میخنده میپره خوشحاله نوشته بهترین شب زندگیم

باشه... بهش میگیم یه سری از زنان ایرانی درخواست دارن که سالها بشینی تو خونه... تا ثابت شه حق با تو بوده...

منم‌میگم.. اگه همش اینور اونور بود چرا لو نداد؟ چرا الان؟ بعد شش ماهم حق نداشته بره؟فاش کردن هویت ش ...

اصل مطلبو نمیگیری عزیز بیخیال

بمنم تجاوز شداونقد حالم بدبود ک ازدیدن پدرم تهوع میگرفتم نمیزاشتم نزدیکم شه وبهم دست بزنهحالا میگیم ...

برای منم عجیبه آخه استوریش رو دیدی لب ساحل خوش خرم تو ماشین با دوست پسرش

کنسرت علی یاسینی باهاشم عکس هم گرفته

لب استخر استوری

سلام دوست قدیمی خوبی عشقم اون روز تو اعلان اسمت دیدم دلم خیلی برات تنگ شد

سلام... خوبی عزیزم؟❤️

بخدا همین چندروز پیش بود که تو فکرت بودم... دلم میخواست تو یه تاپیکی پیامی برات بذارم... ولی فرصت نشد... اینجا پیش اومد.‌..ممنونم ازت😘😘 منم دل تنگت بودم.