دقیقا بخاطرهمین سکوت میکنم من خودم قربانی تجاوزمهرگز از متجاوز دفاع نمیکنمولی این پرونده وداستان خیل ...
الهی عزیزم😔😔😔خدا به دلت آرامش بده من خودمم اونقد آدم دروغگو دیدم که به دروغ چه حرفایی که نمیزنن وچه قسم هایی که نمیخورن براهمین سختمه کلا بتونم باور کنم مگه اینکه قانون خودش بتونه ثابت کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من طرفداری از پژمان نمیکنم ولی خودم همین چندوقت پیش به شوهرم داشتم میگفتم این پژمان چرا تو همه فیلما هست من این احتمال میدم که براش پاپوش درست کرده باشن همکارانش اخه خیلی نقش بهش میدن تو همه فیلما هست بعدم یه سوپراستار خیلی مراقبه تو رفتارش که سوتی نده براش حرف درست بشه بعدم دختر خوشگل و قرتی دورش پره یا زنش یاهمکاراش براش پاپوش دوختن
بازیگرا زن ومرد اکثرشون فاسد لجن و دوس دارن همه هم مثل خودشون شن جز چندنفرشون که بهشون تذکر میدن با حیا باشید به همون چندبازیگر حمله میکنن میگن شما ضد مردمید شما عقب مونده اید