2777
2789
دقیقا بخاطرهمین سکوت میکنم من خودم قربانی تجاوزمهرگز از متجاوز دفاع نمیکنمولی این پرونده وداستان خیل ...

الهی عزیزم😔😔😔خدا به دلت آرامش بده من خودمم اونقد آدم دروغگو دیدم که به دروغ چه حرفایی که نمیزنن وچه قسم هایی که نمیخورن براهمین سختمه کلا بتونم باور کنم مگه اینکه قانون خودش بتونه ثابت کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم😔😔😔خدا به دلت آرامش بده من خودمم اونقد آدم دروغگو دیدم که به دروغ چه حرفایی که نمیزنن و ...

مرسی عزیزم

بله همینطوره 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

همین الان یکیشون هستت همین الان

ببین من طرفداری از پژمان نمیکنم ولی خودم همین چندوقت پیش به شوهرم داشتم میگفتم این پژمان چرا تو همه فیلما هست من این احتمال میدم که براش پاپوش درست کرده باشن همکارانش اخه خیلی نقش بهش میدن تو همه فیلما هست بعدم یه سوپراستار خیلی مراقبه تو رفتارش که سوتی نده براش حرف درست بشه بعدم دختر خوشگل و قرتی دورش پره یا زنش یاهمکاراش براش پاپوش دوختن

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

اگه این خبر و نمیشنیدم شب خوابم نمی‌بردصد روز از این ماجرا گذاشته ملت هنوز درگیرشن

همون میگن انشالله آبروت دست آدما نیافته

اینه دیگه

حالا در روز هزاران نفر باهم رابطه دارن

ولی دیگه این مشهورها آبروشون میره طفلکا

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

اصلا آدم چرا باید قضاوت کنه که بخواد طرف کی باشه کی نه اگه این ماجرا رو نمیشنیدی الان از این حرفا می ...

توام داری تو این جامعه‌ زندگی میکنی

سر خودت یا دخترت بیاد خوشحال میشی مردم براشون مهم نباشه؟؟؟

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

بازیگرا زن ومرد اکثرشون فاسد لجن و دوس دارن همه هم مثل خودشون شن جز چندنفرشون که بهشون تذکر میدن با حیا باشید به همون چندبازیگر حمله میکنن میگن شما ضد مردمید شما عقب مونده اید

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
توام داری تو این جامعه‌ زندگی میکنیسر خودت یا دخترت بیاد خوشحال میشی مردم براشون مهم نباشه؟؟؟

من اصلا دوس ندارم این دوس دختر پسر بازیارو که همه فسادی پشتش میاد

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
توام داری تو این جامعه‌ زندگی میکنیسر خودت یا دخترت بیاد خوشحال میشی مردم براشون مهم نباشه؟؟؟

عزیزم دختر یا خواهر مردم چرا راه میفته با دوست پسرش بعد تجاوز میره شمال؟ کیش؟ 

دختره اول گفته جمشیدی منو به زور سوار ماشین کرده و تغییر مسیر داده من التماسش کردم منو به زور برد خو ...

اون فیلمها رو لینک بده... ماهم ببینیم.

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150