2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا واقعا راسته؟ینی واقعا پژمان جمشیدی تجاوز کرده؟دادگاه محاکمش کرد؟اگه کسی میدونه بگه من اطلاعی ندارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خفه شو بابا جاهل احمق طرف فرار کرده میفهمی فرار چیه؟ دمش و گذاشت رو کولش رفت حالا طرفداریشو بکن زجه ...

مادر دختره گفته 6ماهه دخترم خودشو زندانی خونه کرده، خواب و خوراک نداره

بعد استوریهای 6ماهش لو رفته تو اون 6ماه همش کیش، اصفهان، شیراز و شمال و رستورانهای گرون مشغول تفریح بوده 

حتی دوستاش رو تگ کرده 2تا عکس گذاشته

یکیش تو ماشین با یه مرد، یکیشم لب دریا تو غروب آفتاب گفته بهترین شب زندگیم بود

بچه هامن فقط شنیدم پژمان تجاوز کرده و الان رفته خارج...چیشده قضیه..واقعی بود؟؟ب کی تجاوز کرده و چرا؟پژمان متاهله؟؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

حالا واقعا راسته؟ینی واقعا پژمان جمشیدی تجاوز کرده؟دادگاه محاکمش کرد؟اگه کسی میدونه بگه من اطلاعی ند ...

استوریای خواهرش و ندیدی طرف  پروندش بازه چجوری از کشور خارج شده مگه میشه ؟ 

خفه شو بابا جاهل احمق طرف فرار کرده میفهمی فرار چیه؟ دمش و گذاشت رو کولش رفت حالا طرفداریشو بکن زجه ...

دختره اول گفته جمشیدی منو به زور سوار ماشین کرده و تغییر مسیر داده من التماسش کردم منو به زور برد خونش.

بعد ویدیوهای دوربینهای مدار بسته رو دادن دادگاه که نه زوری بوده نه اجباری با پای خودش و میل خودش رفته

بعدگفته بود من فرار کردم اومدم بیرون با گریه و جیغ و داد من مردم ریختن

ولی تو دوربینهای مدار بسته نشون داده دختر موقعی که اومده از خونه بیرون ریلکس بوده، عادی بوده جیغ و داد هم نکرده.

همسایه ها هم هیچکس تا الان از جیغ و گریه های دختره چیزی نگفتن

همش دروغ پژمان پاک پاک و معضوم

اره قابلیت اینو داره پشت سرش نماز جماعت قرائت بشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اینجوری که معلومه دختره هم همچین معصوم مظلوم، و ساده و بیگناه نبودهتو ذهنم یه دختر بیگناه ساخته بود ...

کاری ب هیچی ندارم طرفدار هیچکس نیستم چون مشخص نی ۱۰۰ درصد چیزی

ولی جالبه همون تایمی ک مادره گفت ۶ ماه افسردگی گرفته وخونه نشینه

دقبقا همون تایم توعشق وحال باپسرا بوده بعدشکایت پیجشو بسته ولی مامک خوب لوش داد😐

اصلا نمیشه فهمید چی ب چیه

اگ تجاوز کرده ک ب سزای عملش برسه انشالله

اگ پاپوشه ک دختره باید کارماشو پس بده باابروی ینفر بازی کرده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

کی گفته؟ پروندش بازه رفته دست بوسی و پدر مادرش!!

چرا پس گذاشتن بره از کجا معلوم که برگرده؟ حیف شد خیلی فیلماشو دوس داشتم واقعا دیگه آدم نمیتونه فیلم ببینه هر روز یه ماجرای جدید دارن

استوریای خواهرش و ندیدی طرف پروندش بازه چجوری از کشور خارج شده مگه میشه ؟

نه من اصلا در جریان نیستم.فقط شنیدم یه دختره ازش شکایت کرده و مدعی شده که جمشیدی بهش تجاوز کرده.از بقیه ماجرا و اصلش خبر ندارم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐