2777
2789
یه اشنایی هم داشتیم همین اتفاق براش افتاد بنده خدا چند روز بعدش هم سر کار رفت. حتی به کسی هم نتونست ...

رفته سرکار طفلی پی تفریح و خوشگذرونی و رستورانهای لاکچری و کنسرت و مسافرت با دوست پسر که نرفته بنده خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته.. از نظر اینها اون دختر باید سالها مینشست توی خونه‌‌‌... البته این کارم میکرد میگفتن فیلمشه یا ...

رفته سرکار طفلی پی تفریح و خوشگذرونی و رستورانهای لاکچری و کنسرت و مسافرت با دوست پسر که نرفته بنده خدا

عجیب نیست سکوت کرده بوده اونم تو فرانسه مشخصه دیگه چه خبره پاپوش

باشه... اونم دروغ میگه... ملیکا هم دروغ میگه.. پزشکی قانونی الکی تایید کرده.. قاضیها و دادستان و کل سیستم قضایی ایران خودشونو الاف ادعای یه بچه ۲۰ ساله کردن...‌پژمانم الکی فرار کرد... همش دروغه..‌اوکی.. فقط شما و چندنفر دیگه تونستید متوجه اصل ماجرا بشی :-)

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
خب غریزه جنسی غلبه داره آدم چرا باید خودشو تو دام بندازه

میتونید این حرف رو ثابت کنید؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه اشنایی هم داشتیم همین اتفاق براش افتاد بنده خدا چند روز بعدش هم سر کار رفت. حتی به کسی هم نتونست ...

عزیز انگار متوجه اصل قضیه نیستی

من قربانی تجاوزم

توسن کم فشاری ک بهم اومد قابل گفتن نیست از پدرمم برادرم دوری میکرذم نمیزاشتم بهم دست بزنن

چ برسه بادوست پسر برم سفر

باز میگم اکی ادما مث‌هم نیستن

دقیقا همون تایمی ک مادرش مدعی بود شیش ماهه دخترم افسردست وخونه نشین شده

دقیقا همون تایم استوری وپستای خودشو رفیقاش نشون میدن همش دور دور سفر بوده وعشق وحال باپسر مردم!خب کجاش خونه نشینی کجاش افسردگیه؟؟؟بحث این گفته هاست اگ اینارو نگفته بود اره منطقی بود خب رفته سفر ولی دیگ مردم خرنیستن تابلو ی داستانی پشتته

من هرگز از متجاوز دفاع نمیکنم چون حودم قربانیم ولی باید واقعیتارو دید 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چیو

اینکه غریزه‌ی جنسی بر عقل غلبه میکنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اینو بگم و برم که کلی کار دارم...

یه سریهاتون که طرفدار متجاوزید... یه سالهایی تو همین نی نی سایت... شاهد بودم که یه عده طرفدار اسید پاشی به اسم‌ مجید بودن.. که روی امنه اسید پاشید و زندگی خودش و خانوادشو تباه کرد...فقط بخاطر اینکه آمنه به خواستگاریش جواب نه داده بود...

همیشه از اینجور آدمها وجود دارن....

بای✋️

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150