2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم.ببخشید من با دقت کاربریتونو‌ نگاه نکردم‌.شما که از پدرت راضی نیستی،پس سعی کن در آینده پد ...

درسته هر چقدر که پدرم بده من باید ۱۰۰۰ برابرش برای خانوادم خوب باشم

درسته هر چقدر که پدرم بده من باید ۱۰۰۰ برابرش برای خانوادم خوب باشم

آره آفرین.دمت گرم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

با اینکه تاپیکت منفیه اما حس خوبی گرفتم از اینکه می تونی یه مرد قوی بشی برای همسرت و بچه هات از الان رو خودت کار کن خیلیییی خوبه که ترک کردی و هیچوقت هیچوقت سمت این موارد نرو چون ایندت بخطر میفتع قدرت نه گفتن داشته باش به حس خوب گرفتم از آیندت دلم میخواد اونقدر جلو بری که اصلا یاد این روزا نیفتی، موفق باشی

مهم : اگر میخواهید در یک کاری موفق شوید اون کار رو در ساعت سعد اکبر انجام بدید : مثلا خطبه ی عقد ، قولنامه کردن مال غیر منقول یا منقول مثل ماشین و طلا ، نامگذاری خانگی روی نوزاد یا تغییر اسم برای خود ، ( یا اگه به حالت ختم و چله های شرعی هست : شروعش در ساعت سعد اکبر باشه ، از روز دوم به بعد ساعتش مهم نیست [ فقط روز اولش در ساعت سعد اکبر باشه .

تو سرچ گوگل بنویس : ساعت سعد اکبر : 

برو تیتر سوم : ساعات سعد و نحس | روزانه : اسم استان ها رو آورده : آذربایجان شرقی ، آذر بایجان غربی و ... ( بزن روش اسم استان و شهرستان رو وارد کنی ساعات های هر شهر رو میاره بیین چه ساعتی به ساعت سعد اکبر افتاده . روز شروعش در ساعت سعد اکبر باشه