2777
2789
برو پیش مشاور حالا دیگه اتفاقیه ک افتاده بیخیالش شد مگ اطرافین خبر دارن از این موضوع؟؟

از موضوع تجاوز بابام و مامانم خبر دارن 

اما فسردگی رو نمیدونم 

نمیتونم برم مشاور توی خونه حبسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بی محلی خانوادم افسردهشدم سر بی شرفی بابام که به زور بردتم خونه معله و بهم تجاوز شد اینجور شدم

😔😔😔متاسفم،روزای سختی رو پشت سر گذاشتی.بله در حقت بدی کردن،ولی تو مثل اونا بی شرف نباشن دختر گل.تو زندگی درست رو درپیش بگیر چون هرچی ناسالم تر بخوای زندگی کنی فقط به خودت ظلم میکنی و خودتو بدبخت میکنی.به آینده خوب فکر کن،برا هدفات بجنگ عزیزم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بابای بیغیرتم سر ابروش شکایت نکرد ک هیچچچ حتا ب معلمه زنگه نزد

شما گفتی پسری اره؟ 

بیا از نظر مثبتش نگاه کن ب این موضوع خوبه ک کسی نمیدونم اگ بدونن میگن گی😑

الان درستو بخون بعدش هم برو سرکار از خانواده دور شو حالت بهتر میشه

شما گفتی پسری اره؟ بیا از نظر مثبتش نگاه کن ب این موضوع خوبه ک کسی نمیدونم اگ بدونن میگن گی😑الان در ...

بله پسرم

اخه اون طرف هنوزم معلممه هر روز میبینمش عذاب میکشم

داییم برام یه کار پیدا کرد تو تاپیک بعد میگم دربارش نظر میخوام

اره میشناسم

هر روز ۹۰۳ مرتبه ذکر یاقابض فلانی زاده ی فلانی ( یک سری : هر روز ) 

۹۰۳ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و بدون صحبت با کسی 

مثلا : یاقابض اکبر زاده ی معصومه ( 

یا مثلا : یاقابض مریم زاده ی کبری ( ۹۰۳ مرتبه پشت سر هم ، 

۹۰۳ مرتبه ( از صلوات شمار استفاده کن اشتباه نکنی ) ۲۵_۳۰ دقیقه ای میشه : روزی یک سری تا حصول نتیجه ( یک روز هم فراموش کنی ختم به هم میخوره ،،، مثلا آلارم گوشیت تنظیم کن‌ ، روتین سر ساعت معین انجام بده هر روز ( برای تنبیه شدید یا هلاکت ظالم {{ شخص مقابل باید واقنی ظالم باشه ها { در مورد جریان شما از قضا اون شخص ظالم هست که هیچ بلکه مستحق مرگه } 

کاربری انجام داد هر روز ، روز چهاردهم خبر رسید اون شخص کشته شده

مرسی🌸(کاربر پسر هستم)درسته من نباید مثل اونا باشم

خواهش میکنم.ببخشید من با دقت کاربریتونو‌ نگاه نکردم‌.شما که از پدرت راضی نیستی،پس سعی کن در آینده پدر خیلی خوبی برا بچه هات و همسر خوبی برا زنت باشی.مرد قوی و محکمی از خودت بساز،کار و تلاش کن،سرمایه گذاری کن،نمیدونم چند سالته ولی یه مدت خودتو با کار مشغول کن و خونه و ماشین بخر و تو کارت پیشرفت کن بعدش تشکیل خونواده بده و بهت قول میدم بهترین بابا میشی برا بچه هات.خودت طعم تلخ پدر بد رو چشیدی،برا بچه هات سنگ تموم بزار و پدر خوبی باش

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بله پسرماخه اون طرف هنوزم معلممه هر روز میبینمش عذاب میکشمداییم برام یه کار پیدا کرد تو تاپیک بعد می ...

دلیل تجاوزش چی بود 🫤کسی صداتو نشنید اخه

برگام ریخته،  خدالعنتش کنه