2777
2789
عنوان

همه بیاین بگین من مادر بدیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 53 پست

تورو خدا نزنش 🥺🥺🥺

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وقتی میخوای بزنیش

به این فکر کن که حتی اگه بزنی بازم غیر از خودت پناهی نداره و به خودت پناه میاره.تو مادرشی باید براش اغوش امن باشی نه یک دیو دو سر که با قد 4،5برابر بچه حمله میکنه بهش و بچه زهر ترک میشه. میدونی چه دردی رو تحمل میکنه با سیلی شما؟ میدونی چقدر دستت برای لپ و بازوی کوچولوش سنگینه؟ 

نکن عزیزم

حتی نمیگم خودتم بزن. چون زدن خودتم حق الناس برای خودته و باید روز قیامت جواب اعضا و جوارح خودتم بدی

نکن گلم. گناه داره بچت. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بد نیستی مادر هم آدمه خسته میشه ولی بچه یکسال نمیفهمه من بچه ۹ ۱۰ ساله میزنم‌چون میفعمه وانجام می ...

تورو هم پس باید وقتی کار بد انجام میدی شوهرت بزنه؟چون میفهمی 

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

مشت و سیلی؟

من دو تا بچه کوچیک دارم تو غربت مطلق تنهام 

مادر انسانه خسته میشه عصبی و کلافه میشه 

بله ممکنه ی دونه بزن رو باسن بچه کار بد کنه ی دونه اروم بزنه پشت دستش نمیگم درسته میگم پیش میاد در لحظه هم اصولا پشیمون میشه ادم 

ولی اینکه با مشت و سیلی بزنی نه خب مسلما مشمل حای دیگه ست 

اصلا عادی نیست 

صمن اینکه من ازت حس پشیمونی و ندامت نگرفتم اصلا 

نکن عزیزم

اگه لازمه برو روانپزشک تا بتونی خشمتو کنترل کنی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو مادر بدی نیستی اما مادر سالمی نیستی به‌عنوان یه مادر خستگی عصبانیت همه چی رو درک میکنم اما اون بچه واقعا هیچی نمیفهمه هنوز چطور میتونی کتکش بزنی حتی بزرگترم بود نباید اینکارو میکردی 

مشت لگد سیلی محکم ول کردن یعنی چندین بار اینکارو کردی اونم بچه ای که هنوز دو سالش نشده بنظرم سالم نیستی باید بری روان درمان 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

منم خیلییی بدخواب بودم در حدی که کل شب بیدار میموندم مامانم میرفت یه گوشه خودش گریه میکرد و حالش که بهتر میشد میومد ولی هیچوقت منو نزد به خاطر این موضوع همه هم تعریف میکنن که بچگیم خیلی بد غذا و بدخواب بودم و هر روز هم مریض میشدم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

با این رفتار تو بچه ات باعث یه جور اختلال می شه به نام وابستگی دو سو گرا. حالا بیا برات توضیح بدم چیه؟

بچه های با دلبستگی دوسوگرا به‌شدت نسبت به غریبه‌ها مشکوك هستن و با دیدنشون مضطرب می‌شون. موقع جدا شدن از پدر یا مادر ناراحتی زیادي نشان می‌دهند اما با برگشتنشون هم آرامش پیدا نمی کنند. زمانی که این بچه ها به‌تدریج که بزرگتر شده‌اند، خیلی وابسته و متکی به دیگران می شن. ااحساس می‌کنن، دیگران دوستشون ندارن . اغلب نگرانن هستند که همسرشون واقعا   دوستشون نداشته باشه.در روابطشون بسیار چسبنده هستند و به پارتنرشون وابستگی شدید و آزاردهنده  پیدا می‌کنند. درصد طلاق هم بینشون بالاتر است.

غذا نمیخوره خیلی بد خوابه

به زور بهش غذا نده،مثلا اگر الان دوتا قاشق خورد،بعد دیگه دهنش باز نکرد زور نکن،یه ساعت دیگه دوتا قاشق دیگه بهش بده،با بازی و ...برای خواب هم کنارش دراز بکش،موهاش ناز کن،خونه رو ساکت کن یا بذار روی پات تکون بده ...

در هر حال خودت کنترل کن عزیزم بچه یک ساله خیلی کوچولوئه،گناه داره،هرچی هم بزنی عصبی تر و نق نقو تر میشه

عرق بهارنارنج و بیدمشک بگیر،روزی یه استکان بخور،ارامبخشه،شاید رو اعصابت تاثیر بذاره،آرامشت بیشتر شه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

نزنش هنوز خیلی کوچولوئه اما خب حق داری عصبی بشی مادری خیلی سخته. 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

مشت و سیلی؟من دو تا بچه کوچیک دارم تو غربت مطلق تنهام مادر انسانه خسته میشه عصبی و کلافه میشه بله مم ...

راستش قبلا خیلی پشیمون میشدم و عذاب وجدان می‌گرفتم 

ولی الان ن 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا