2777
2789
عنوان

همه بیاین بگین من مادر بدیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 55 پست
غذا نمیخوره خیلی بد خوابه

خب اون طفلک مشکل داره

غذا نمیخوره شاید بیماری داره

شاید کلا کم اشتهاس

میدونم بچه‌ها آدمو کفری میکنن ولی تو رو خدا دیگه نزنش🥺

اگه خودتون هم زودرنج هستید و زود از کوره در میرید برید پیش روانشناس یا روانپزشک خودتون رو درمان کنید. قصد توهین اصلا ندارم اما این روزا بهترین و قشنگ‌ترین روزا برای یه مادره

جای این حرفا و فرسوده کردن خودتون میتونید با شادی کنار هم بگذرونید

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

راستش قبلا خیلی پشیمون میشدم و عذاب وجدان می‌گرفتم ولی الان ن

پس همون که گفتم مشکل جای دیگه ست عزیز من نه بچه ت

یکجایی داری اذیت میشی کسی داره اذیتت میکنه یا شاید ترومایی داری که حل نشده و اینجوری نمود پیدا کرده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور بهش غذا نده،مثلا اگر الان دوتا قاشق خورد،بعد دیگه دهنش باز نکرد زور نکن،یه ساعت دیگه دوتا قاش ...

چرا ب زور غذا ندم

وزنش کمه 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
پس همون که گفتم مشکل جای دیگه ست عزیز من نه بچه تیکجایی داری اذیت میشی کسی داره اذیتت میکنه یا شاید ...

متاسفانه از خیلی جاها مشکل دارم

ولی بچمم واقعا اذیت م میکنه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

چرا وقتی از لحاظ روحی و روانی امادگی ندارید بچه میارید؟! اون بچه‌ چه گناهی کرده 

بنظرم به تراپیست مراجعه کنید چون اگه بخواین به همین ادامه بدید بچتون دراینده خیلی اسیب میبینه 

آرامش، در میان لحظه‌های ساده پیدا می‌شود...✨️

متاسفانه از خیلی جاها مشکل دارمولی بچمم واقعا اذیت م میکنه

هر وقت خواستی بزنیش به مریضی هاش فک کن اینکه وقتی مریض میشه چطوری استرس میگیری نگرانش میشه ارزو میکنی کل درد و مریضیش بیاد به خودت بچه ت اذیت نشه بعد فکر کن خودت داری بهش درد میدی غصه میدی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا ب زور غذا ندموزنش کمه

غذای زوری اصلا کمکی به افزایش وزن نمیکنه،بدتر بچه رو کج خلق و عصبی و بی اشتها میکنه،!با بازی،سرگرمی،شعر خوندن گولش بزن غذا بده،نه اینکه زوری بدی،بچه گریه کنه و نخوره بعد کتکش بزنی!به نظرت اینجوری غذا تاثیر داره

به قول قدیمیا غذا باید به آدم بچسبه،تا چاق بشی

یه کم خودت کنترل کن عزیزم،اون فقط ۱ سالشه،چیزی متوجه نمیشه که

اگر خیلی بی اشتهاس از دکتر کمک بگیر،دارو بده برای افزایش اشتها ،ولی تو رو خدا کتک نزن،گناه داره

بعدا آنقدر عذاب وجدان میگیری که دیوونه میشیا،از من گفتن بود

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

حتما حتما برو روانشناس صحبت کن وگرنه جدای از اینکه داری به جسم نحیفش آسیب میرسونی ،روح و روانشو هم نابود میکنی..... چه طور دلت میاد واقعا؟ 

بعدم نق میزنه و.... این خصوصیاتی که گفتی ماله همه بچه هاس، دلیل نمیشه برای کتک زدن 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

عزیزم طبیعیه که گاهی اوقات خسته بشی بلاخره فشار کار خونه ، کم خوابی های شبونه ،شیر دهی و هزاران مشکل ریز و درشت دیگه گاهی بی حد و حساب به آدم فشار وارد میکنه و باعث میشه یه جاهایی نتونه عصبانیتشو کنترل کنه ولی زدن بچه به اون کوچیکی اونم با مشت با سیلی کار درستی نیست تا ابد تو ذهنش میمونه لطفاً کنار تمام زحماتت به فکر سلامتی خودتم باش ذهنتو آروم کن 

روزی یک فنجون گل گاوزبون دم کن بخور ، هفته ای دو هفته ای یک بار بچه رو به مامانت یا هرکی که بهش مطمئنی بسپار از صبح تا بعدازظهرش برای خودت باش  با دوستات یا همسرت هر کدوم که راحت تری برو بازار برای خودت خرید کن یا برو تفریح کن بعدش بیرون غذاتو بخور بیا خونه یه دوش بگیر بعدشم تا عصر استراحت کن فقط بگیر بخواب عصر خودت برو دنبال بچه یا همسرت شب که داره از سرکار میاد خونه بگو سر راهش بره دنبال بچه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤