2777
2789
عنوان

صدام مردونههه شدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
ببین من خیلیی صدام و تغییر دارم به نظرم بخاطر همینه اولش که کل معلما و.. میگفتن صدات کاملا شبیه گوین ...

شآید به حنجره فشار اوردی،یه کم هم شاید به خاطر سن باشه،به هرحال هرچی سن بالاتر بره صدا هم تغییر میکنه

ولی اگر فکر میکنی خیلی تغییر بدی داره برو دکتر حتما

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من۳۰سالمه .دختر بودم صدام محشر بود تو متاهلی بس جیغ و داد کردمو گریه کردم صدام خش دار و زشت شده.ا ...

خب معلوم شد دیگه،تارهای صوتی رو آسیب زدی،فکر کنم مرطوب بودن گلو برای صاف شدن صدا خوبه،یعنی مثلا آب ولرم زیاد بخوری،سعی کنی داد نزنی و...ممکنه اینا کمک کنه

بعضی غذاها هم روی صدا تاثیر داره،یا مثلا آب یخ زیاد خوردن خوب نیست...اینها رو رعایت کن شاید بهتر شد

خب معلوم شد دیگه،تارهای صوتی رو آسیب زدی،فکر کنم مرطوب بودن گلو برای صاف شدن صدا خوبه،یعنی مثلا آب و ...

دست خودم نیست شوهرم خیلی حرصم میده.بخدا مجرد بود صدام یه ولوم بالاتر نرفته بود انقد در ارامش بودم.حالا همش عذاب

دست خودم نیست شوهرم خیلی حرصم میده.بخدا مجرد بود صدام یه ولوم بالاتر نرفته بود انقد در ارامش بودم.حا ...

عزیزم!امیدوارم مشکلاتت حل بشه،نگران صدات هم نباش،تو گوگل سرچ کن برای گرفتگی صدا چی خوبه،همونا رو انجام بده انشالله خوب میشه

صدام نگرفته.کلا مدل خشن شده و یه خش بدی هم داره

همون صدمه به حنجره و تارهای،صوتی هست،تو گوگل سرچ کن راههای درمان خش دار شدن صدا،حتما یه سری راهکار میاره برات،انشالله بهتر میشی