2777
2789
عنوان

🔥 فرهنگیان خوبه یا حقوق 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 94 پست
اهامیترسم کنکورش سخت باشعو اینک مصاحبه ک میگن خیلیا رد میشن

اره مصاحبه امسال خاهر کوچیکه من نفر اول شهر بود تراز بالا همه چی بالا تو شهر خاهرم امتیاز اول بود همیشه  ولی راحت حقش خوردن تو مصاحبه ها خو مث آب خوردن امسال اولین سالی بود میگفت چن تا معلمی قبول شدی خاهر من ۳۰ تا قبول شده بود با تراز بالا دوستش یکی قبول شده بود با هزارو خوردی پایین تر  تنها جیزی ک او قبول کرد پدرش بود ک تو اداره بود قبل جواب مصاحبه ب خاهرم گفته بود تو ۳۰ تا با تراز بالایی رد میشی من ی دونه قبول میشم خیلی حسودی میکرد همینم شد 

ولی دیگ خاهرم چون همه چیزش عالی بود تنها پارتی نداشت نموند پشت گفت کم‌کاری نداشتم ک بمونم پس سال بعد هم همبن داستان میشع   مصاحبه ۹۹ و نیم درصدش پارتیه اینجا دیگ خاهرم رفت حقوق الان خداروشکر خیلی خوشحاله تو کلاسشون سه رقمی هستن  و  رتبه برتر چهارشنبه اینا میبرن دادگاه  دیروز اولین جلسه دادگاه بود فک نمیکردم از ترم اول اینجوری باشه برن دادگاه کلا خوشش اومده میگ حقم خوردن ولی اونقدر رشد میکنم ک دیگ ادما نتونن حقم راحت بخورن دردی رو سینه ک باهاش میگ میترکونم هرچن زخم بدی خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمون مرکز وکالا فرداست یکی از دوستام ک وکالت قبول شده بود مصاحبه هم قبول شده اینم شرکت کرد نمیدو ...

منم خیلی دوست دارم تو تهران وکالت کنم 😍

به نظرتون برا بازار کار وکالت ، تهران بهتره یا شیراز ؟

منم خیلی دوست دارم تو تهران وکالت کنم 😍به نظرتون برا بازار کار وکالت ، تهران بهتره یا شیراز ؟

من با ی وکیل ۶ ساله از کرمانشاه بود ی صحبت کوتاهی داشتم ک میگفتم چرا نمیری کرمانشا میگف تو تهران وضعیت وکالت خیلی بهتره 

بعد دوست خودمم ک شوهرش وکیله میگم وضعشون عالیه تهرانه بعد دوستمم خب تازه وکالت قبول شده ک کارآموزی ینی اینا کلا تهران  از شیراز نمیدونم ولی ب نظر شیراز هم چون شهر بزرگیه پیشرفت داره این کار توش 

من با ی وکیل ۶ ساله از کرمانشاه بود ی صحبت کوتاهی داشتم ک میگفتم چرا نمیری کرمانشا میگف تو تهران وضع ...

بسیار عالی ، پس میگن بازار کار وکالت اشباعه و ...

پس این تو تهران صدق نمیکنه درسته ؟ 😁

بسیار عالی ، پس میگن بازار کار وکالت اشباعه و ...پس این تو تهران صدق نمیکنه درسته ؟ 😁

علت گفتن این جمله اینه ک حقوق خیلیا میرن حتی روزانه نمیارن میرن ازاد پیام‌نور چون تو استخدامی دانشگاه ملاک نیس معدل بیشتر ملاکه ولی وکیل خیلیا نمیشن ازمونش اصن ساده نیس ک بگی هر کی شرکت کرد قبوله نه خیلی سخته کلی حقوقی میشناسم ک وکالت قبول نشدن هر چی ازمون میون

من الان ب خاهر خودم گفتم برو سمت سر دفتری و سمت قضاوت اون ولی وکالت دوس داره  حالا از جلسه بعدی اینا باید دفاع کنن تو دادگاه ها ک یاد بگیرن  ولی شمام مث خاهر خودم راه سختیه درسته پرستیژ بالایی داره  پول توشه ولی مسیری ک پوست کلفت میخاد ولی معلمی نه  ازمون بده عزیزم اونم راهش راحت تره امیدوارم فقط حقتو نخورن تو مصاحبه مث ته تغاری ما چون تو مصاحبه آدمای از خدا بی‌خبر خیلی هستن  معلمی راحته بر خانم اخه

علت گفتن این جمله اینه ک حقوق خیلیا میرن حتی روزانه نمیارن میرن ازاد پیام‌نور چون تو استخدامی دانشگا ...

متوجه نشدم ببخشید نوشتی ساده نیست ازمون وکالت ، خیلیم سخت نیست؟؟؟

😘Thanks GOD 
علت گفتن این جمله اینه ک حقوق خیلیا میرن حتی روزانه نمیارن میرن ازاد پیام‌نور چون تو استخدامی دانشگا ...

ببین خیلیا که ازمون وکالت شرکت میکنن سیاهه لشکرن ، یعنی یا نخوندن یا خوب نخوندن

کسی که درسش خوبه بچه درسخونه خوب بخونه قبول میشه

اکثر بچه های دانشگاه ازاد و پیام نور و ... اصلا درس خون نیستن و نمیخونن

😘Thanks GOD 
متوجه نشدم ببخشید نوشتی ساده نیست ازمون وکالت ، خیلیم سخت نیست؟؟؟

گفتم زیاد ساده نیست نه،خیلیم سخته  

ویرگول نذاشتم 

منظورمه این ک بگن هر کی بره حقوق وکیله نیست  کسی موفقه ک واقعا تلاش کنه

خواهرت دانشگاه دولتیه؟

اره عزیز تراز و همه چیزشم بالا بود متاسفانه پارتی بازی سر مصاحبه رد کردن کنکور سراسری کلا نداده بود چون فقط فرهنگیان میخاست  دیگ اینطوری ک حقش خوردن گفت سال بعد هم همین داستانه  فقط حقوق زد اکثر شهرا ک بابام اوکی داد ولی دیگ شهر خودمون اول زده بود آورد خداروشکر

اره مصاحبه امسال خاهر کوچیکه من نفر اول شهر بود تراز بالا همه چی بالا تو شهر خاهرم امتیاز اول بود هم ...

ایشاالله همیشه موفق باشه

خب حالا پارتی از کجا گیر بیاریم

من میگم حالا واسه کنکورش اینا بخونم مصاحبع اش خدا کمک کنه

نمیدونم اصلا شروع کنم خوبه میتونم 

چون من کلا هیچ هیییچ اطلاعاتی درباره حنی کنکور و نوعش و ندارم متاسفانه