2777
2789
عنوان

🔥 فرهنگیان خوبه یا حقوق 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 94 پست
کلا میخام بدونم ارزشوو دارهمن متاهلم و ی بچه کلاس اولی دارممیخام بدونم دانشگاهش چطورمثلا هزینش یا مص ...

اگه واقعا علاقه داری بله ارزش داره اینکه کجاهم تدریس کنی به کیفیت تراز هات و پذیرش ناحیه ای که زندگی میکنی داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب عنوان کسی ک رو این دو تحقیق کردم  اگ شغل راحت بخای ک همو اول ی پولی بهت بدن معلمی راحته 

اگ ی با حقوق بالا بخای حقوق 

تو همه دفترچه ها استخدامی حقوق هست جایی استخدامی وجود نداشته ک حقوقی نخان  ولی خودم ب خاطر قضاوت دوست دارم  تازگیا اکثر دوستام هستن یکی وکیل شده کار آموزه زیر دست شوهرش یکی دفتر اسناد و یکی همین ۲۴ ام ازمون قضاوت داره   نگا رشته عالی هست نسبت ب بقیه رشته ها انسانی ولی معلمی ی چیز آماده و راحته  چن ماه میره بقیع ماها تو خونه حقوق میگیری نصف سالی هم ک میری سر گرما سرما تعطیلی ولی خب ناله ها زیاده   خو دگ فکرات کن 

این چیزی بود ک من میدونستم

برادرم مجتمع قضایی شهید مدرس تهرانه در سمت قضاوته آزمون شو شرکت کرد کارآموزی شو گذروند الان قاضی

میش برا همسر منم دعا کنید تو این راهه پارسال مرحله آخر اخر رد شد این همه راهو رفت  امسال قبول بشه خیلی راه طولانیه کاش تا اخر قبول شه

بستگی به زرنگی خودت دارهباسواد و زرنگ باشی اصلنم اشباع نیست

ازمون  مرکز وکالا فرداست  یکی از دوستام ک وکالت قبول شده بود مصاحبه هم قبول شده  اینم شرکت کرد نمیدونم فرقشون چیه ولی شوهرشم وکیله زندگیشون خیلی خیلی لاکچریه  البته تهرانه میگن تهران فرق داره بهتره بر وکالت

اهامیترسم کنکورش سخت باشعو اینک مصاحبه ک میگن خیلیا رد میشن

اره مسیر سختی داره ولی اگه اهل تلاش کردن باشی شدنیه خیلی از هم کلاسیام متاهل بودن و بچه داشتن با این حال قبول شدن