2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یعنی همه زنا اینجوری فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست
نه معذرت خواهی نه خیانتولی باید براش توضیح بدید که تغییرات هورمونی توی بارداری باعث شده به خودت یا ب ...

عزیزم من ک نمیگم حرف خانومه درست بوده من از شعور کاربرایی ک نظر گذاشتن عوقم گرفته طرف بهش گفته سرویس بده معذرت خواهی کن ازش ک یوقت نره خیانت کنه این انسانیه واقعا؟

بدار بره خیانت کنه مردی که انقدر شعور نداره که شرایط سخت جسمی و روحیتو درک کنه

به نصفشون بگی چیزی به اسم تجاوز زناشویی وجود داره خنده شون میگیره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدار بره خیانت کنه مردی که انقدر شعور نداره که شرایط سخت جسمی و روحیتو درک کنهبه نصفشون بگی چیزی به ...

شعورشون در همین حده اکثرا هم خانومای سن بالایی هستن ک خودشون رو ابزار میبینن برای انجام کارای بچه هاشون و برطرف کردن نیاز جنسی شوهرشون کاش در همین حد بمونن واقعا و هیچ پیشرفتی نکنن یه تریبونی چیزی گیر نیارن این حرفارو بکنن تو مغز جوونای مردم

این منطق قطعا غلطه .‌ولی خب بعضی از مردا تحمل ندارن . تا دو روز رابطه شون به هر دلیلی سرد بشه سریع م ...

دداری میگی برای اینکه حال بده یک نفر  رو خوب بکنن که نره خیانت بکنه (که وظیفشونه نکنن و لطف نیست در اصل ) باید حال خودشون رو زیر پا بزارن؟ پس خودتون چی ؟ من نه قصد بارداری دارم نه انقد وابسته هستم که یک مرد بخواد خیانت بکنه بگم واییییی نکن تو رو خدا من بهت وابسته لم (خدایی نکرده این اتفاق بیوفته سریع یارو رو میزارم دم در با اشغالا) ولی بنظرت این  تزریق بی عزتی برای خانمی که تو وضع بد بارداری هستش کار بدی نیست؟

دداری میگی برای اینکه حال بده یک نفر رو خوب بکنن که نره خیانت بکنه (که وظیفشونه نکنن و لطف نیست در ...

بی عزتی چیه کسی ک همچین تفکری داره حتی زن رو در حد یک انسان بالغ و آزاد نمیبینه چه برسه به صفات بیسیکی مثل عزت و آزادی در تصمیم گیری

وقتی خانم بارداره و از لحاظ جسمی و روحی حال خوبی نداره و از طرفی کل فشاری که رو مرده همون تحمل نداشت ...

بله مرد بابد تحمل کنه نمی میره.  ولی اگه دوره ش بخواد طولانی بشه بعضی مردا حیوونن 

بی عزتی چیه کسی ک همچین تفکری داره حتی زن رو در حد یک انسان بالغ و آزاد نمیبینه چه برسه به صفات بیسی ...

بله . به چشمشون زن یک وسیله برای ا*ضا کردن هستش . من با اینکه اون خانم بره با شوهرش منطقی حرف بزنه مخالف نیستم . ولی جمله : باید کم کاری نکنی ....ببخشید من تو قرن و محیطی نیستم به این شر و ورا حتی ذره ای اهمیت بدم👌 

فکر می‌کنی تو ذهن اینجور افراد نیاز و خواسته زن تعریف شدست؟؟؟

قطعا نه

چ زندگی اسفبار و با ذلتی گذروندن که انقدر حقیر و بدبختن،کاش زودتر نسلشون تموم بشه