2777
2789

تو یه تاپیک بودم خانومه نوشته بود چون باردارم شوهرم بهم میچسبید بهش گفتم ازم دور شو حالم بد میشه و اینا حالت تهوع میگیرم شوهره هم ناراحت شده بود غر میزد میگفت یعنی چی ک دور شو باردارم حرفای جدید میزنی و نمیدونم چی و قهر کرده بود

بعدم همه خانوما زیر اون تاپیک نوشته بودن برو ازش عذرخواهی کن بهش بگو ببخشید شرایطم نمیدونم مناسب نیست یکی ام نوشته بود شوهرته دیگه باید نیازشو برطرف کنی وگرنه خیانت میکنه همین کارارو میکنین ک مردا خیانت میکنن دیگه😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من نمیدونم واقعا برام ریخته اصلا هیچی ندارم بگممم می‌ترسم یچیزی درمورد درک اون آقا بگم کاربره ناراحت شه من واقعا این همه زن ستیزی رو برنمیتابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جا سرزمین عجایب هست

مگه میشه یعنی همه خانوما تو زندگیشون همچین نظر و تفکری دارن؟ طرف حالش بد میشه از شوهره حالت تهوع داره بهش میگن بهش سرویس بده یوقت خیانت نکنه مگه میشه

شایدم میترسن چون اگرحق به خانمه میدادن چهارنفرمیومدن مینوشتن نی نی سایتیاتشویق به طلاق میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

متاسفانه در کشوری که مرد سالاری تو عمق فرهنگشون رفته زندگی میکنیم😔

خیلی عجیبه خدا بخیر کنه آرزو میکنم اونایی ک این حرفو زده بودن جوون نباشن واقعا زشته همچین تفکری

شایدم میترسن چون اگرحق به خانمه میدادن چهارنفرمیومدن مینوشتن نی نی سایتیاتشویق به طلاق میکنن

آخه این حرف هم منطقیه بنظرت اصلا انسانی نیست چ برسه به منطقی

حالا برو تو تاپیک های زن داداش ببین در مورد زن و جایگاه زن در زندگی یه مرد که میشه برادر خودشون چی م ...

خیلی عجیبه این حرفا واقعا انسانی نیستن

اگه عملا زن ستیزی خجالت نکش در حق خودتم زن ستیزی کن ن اینکه واسه خودت میمالی بقیه زنا پیفن