2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یعنی همه زنا اینجوری فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 61 پست
دداری میگی برای اینکه حال بده یک نفر رو خوب بکنن که نره خیانت بکنه (که وظیفشونه نکنن و لطف نیست در ...

اگه زن نتونه بله مرد باید تحمل کنه . نمی میره . ولی منظورم بود در دراز مدت ، اگه زمانش طولانی بشه ، زن یه جوری بعد چند وقت تحملش و بالا ببره. متاسفانه مردا تحمل شون کمه . الان زنای زندکی بهم ریز تو خیابونا ریختن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مرد بابد تحمل کنه نمی میره. ولی اگه دوره ش بخواد طولانی بشه بعضی مردا حیوونن

ححرف زدن زن و مرد ک همراهی  و همدلی اوکیه . ولی اینکه بگیم : این کار رو بکن که خیانت نکنه .دد واقع باعث ناراحتی کاربر ها میشه...ببین من خودم واقعااااااا تو محیطی که هستم اینطوری نیست که  بگم بزار ۱۰۰ خودم رو بزارم خیانت نکنه .‌میگم اگر هم ۱۰۰ ای میزارم برای قشنگی زندگیمه نه برای اینکه  یک مرد ذات حیوانیش رو بروز نده....اتفاقا اگر اینطوریه بزار نشون بده .‌من که از خدامه 

اونایی ک همچین عقیده ای دارن و زن رو فقط ابزار ارضا شدن مرد میبینن

اولا من زن و به چشم‌ابزار نگاه نکردم . گفتم در دراز مدت بابد یه جوری با شوهرش کنار بیاد .‌تا حالا ما نشنیدیم زنی چند ماه حالش از شوهرش به بخوره.  

بعد هم حق نداری به کسی توهین کنی . خاک بر سر خودت  . این نگاه ابزاری نیست بی سواد. از حرف زدنت معلومه چقدر دعوایی و بی ادبی

اگه زن نتونه بله مرد باید تحمل کنه . نمی میره . ولی منظورم بود در دراز مدت ، اگه زمانش طولانی بشه ، ...

نه عزیزم قابل پذیرش نیست

واسه ما زنا هم کلی مرد پولدار ریخته اگه قرار باشه شوهرمون تو یه بازه زمانی دستش خالی باشه ما بریم با بقیه دوست بشیم صرفا چون شوهرمون نمیتونه بهمون پول بده؟

این تفکرات واقعا عصر حجریه

اگه زن نتونه بله مرد باید تحمل کنه . نمی میره . ولی منظورم بود در دراز مدت ، اگه زمانش طولانی بشه ، ...

زنی که تو دراز مدت به مشکل خورده یعنی یک مشگل اساسی داره...جسمی یا روحی فرق نداره باید درمان بشه . ولی مگه برده جنسی هستش که بگیم : اگر خدمات ندی شوهرت میره ؟ اگر اوت مرد حال بد زنش رو نمیبینه و دنبال درمان کردن و همراهی با زنش نیست اتفاقا خیانت کنه اتفاق خوبیه . زنه هم مهریه رو میزاره اجرا و اون مرد زندگیش نیست و نابود میشه . اتفاق خوبیه 

اولا من زن و به چشم‌ابزار نگاه نکردم . گفتم در دراز مدت بابد یه جوری با شوهرش کنار بیاد .‌تا حالا ما ...

بابا من مگه با تو بودم گفتم خاک بر سرت چته وحشی، داشتم مثال اون خانوم هارو میزدم

ححرف زدن زن و مرد ک همراهی و همدلی اوکیه . ولی اینکه بگیم : این کار رو بکن که خیانت نکنه .دد واقع ب ...

عقاید فرق میکنه . به نظر من زن نباید بزاره این مساله طولانی بشه . هر کسی یه عقیده ای داره. 

تا چند وقت زن حالش بد میشه . بله باید مرد تحمل کنه .  بعد یه مدت کم کم رو خودش کار کنه . خیلی طولانی نشه 

عقاید فرق میکنه . به نظر من زن نباید بزاره این مساله طولانی بشه . هر کسی یه عقیده ای داره. تا چند وق ...

بله همچین فردی نیاز به (درمان) داره نه اجبار کردن خودش . عقاید فرق میکنه ، ولی انسان ها برده نیستن و خیلی قشنگ تره که مردی که انقد از رابطه نداشتن می‌ترسه نگران حال زنش باشه که ببینه علت چیه که زنه حالش بده . ولی داستان برعکس شده....زن مریض باید از خیانت آقا هم بترسه....

آخه میدونی همچین تفکری دارن بعدم میشینن ی گوشه خفه شن که هر جا میشینن از تفکر گروهشون تعریف میکنن جا ...

نه بابا این حرفا چیه واجبه آخه باید حتما اظهار نظر کنن 🤣 🤣 🤣 جامعه به نظراتشون نیازمنده 🤣😂

زنی که تو دراز مدت به مشکل خورده یعنی یک مشگل اساسی داره...جسمی یا روحی فرق نداره باید درمان بشه . و ...

بهشون میگی تو انسانی، مجبور نیستی بخاطر یک سری چیزا خودت خودت رو تحقیر کنی، مجبور نیستی برای خیانت نکردن شوهرت بزور باهاش باشی،مجبور نیستی به خودت بی احترامی کنی و بی احترامی رو بپذیری، به جای پاسخی ک محترمانه باشه برمیگرده بهم میگه بی ادب و دعوایی😂

زنی که تو دراز مدت به مشکل خورده یعنی یک مشگل اساسی داره...جسمی یا روحی فرق نداره باید درمان بشه . و ...

من نگفتم مرد حق داره خیانت کنه . مرد و زن بی جا میکنن خیانت کنن . 

من گفتم  اگه داراز مدت بشه زن باید یه جوری کنار بلید.  خیر اوج نتونستن زن تا مدتیه . خیر ، خیلی طولانی نیست .