2777
2789
عنوان

چجوری از فاز قربانی و بدبخت بودن بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیییییییقا چه خاکی توی سرم کنم؟شما همگی خواهر منغیر از جدایی چه غلطی میتونم بکنم؟

ببین وقتی یه دیواری کج ساخته شده چندتا راه داری واسه درست کردنش؟! یا کلا خرابش کنی یا بیخیالش بشی الانم زندگی شما توهمین وضعیته شوهرت اینجوری عادت کرده عوض هم نمیشه یا باید جدا بشی یا اینکه بحث و داستانو به حداقل برسونی و یه کم سعی کنی ببخشیدا خرش کنی واسه آرامش خودت و دخترت کاریت نباشه قسطو میده نمیده از گذشته هم بکش بیرون هرچی بود تموم شد و رفت خودتو بزن بیخیالی با دخترت خوش باش با شوهرتم لج و لجبازی نکن بالاخره بعد اینهمه سال میدونی قلقش چیه دیگه نندازش رو دنده خریتش باهاش بحث نکن الکی تاییدش کن که نره رو مخت،بیخیالی تنهت راه نجات توئه هرچی بیشتر فکر کنی بیشتر خودتو داغون میکنی اگرم جداییو انتخاب کنی که راحت میشی دیگه تصمیم با خودته

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

موقعیتت عالی بوده. باید جدا میشدی‌ .شوهر من خفیفش رو داره....صبرم لبریز شده،تو که بدتر منی🥲🫂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
احتمالا حق با شماست

نمیدونم والا درد دل خوب میشه کرد.  ولی رو خودت کار کن.  با کمک کسی اون رو سر جاش بنشون. دخترهایی که پشتوانه ندارن،  زندگی براشون سخت تر هست.  به خودت ایمان بیار و کم کم حل کن. ولی حتما یک نرد مولا برادر عمو دایی داماد یا هر کی،  یک مرد عاقل و حامی پیدا کن و طبق نظر اون رفتار کت 

واقعا شهید بهشتی خوندی با راننده ازدواج کردی ؟

یعنی به نظرت اون زمان راننده بود؟

نه

آقا لیسانسه حقوقه 

افسر نیروی انتظامی بود

اما بخاطر فراخی زد بیرون

۵ سال پیمانی بود بجای سربازی رفته بود نظام فلذا پولی هم بهش ندادن

سر دخترم حامله بودم

گفتم تو رو خدا آزمون وکالت بده بعد بیا بیرون. اما کجا ک و ن خوندن داشت؟ گفت من آخرتم رو نمی‌فروشم نون وکالت شبهه ناکه

گفتم تو رو خدا نیا بیرون گفت کار ریخته واسه من رانندگی موقتیه

خدا شاهده دخترم الان ۱۴ سالشه هنوز دیوث موقتی با ماشین کار میکنه!!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
نمیدونم والا درد دل خوب میشه کرد. ولی رو خودت کار کن. با کمک کسی اون رو سر جاش بنشون. دخترهایی که ...

درد اینه ندارم

ندارم

ندارم😭😭😭

موقعیتت عالی بوده. باید جدا میشدی‌ .شوهر من خفیفش رو داره....صبرم لبریز شده،تو که بدتر منی🥲🫂

دآرم دق میکنم

بآور کن بعد از ۱۵ سال سختهمخصوصا که پدرم هم پارسال فوت کردناین شوهر من نامردهحق و حقوقم رو نمیدهطلاق ...

ببین تو خودت هیچی نیستی گردن شوهرت ننداز همون موقع کارمند بودی طلاق میگرفتی الان میخای طلاق بگیری بی پول گشنه کجا میخای بری

ورزش رو جدی بگیرید ارتباط با ادما و دوستان سالم حتما بیارید تو زندگیتونو سعی کنید تدریس رو مجدد شروع ...

کسی که همسر خودشیفته داره،از درون منفجر میشه،عزتش به فنا میره.زبونم لال جاش نباشی،درکش نمیکنی.‌چنان گسلایتش میکنه،ادم از اهن هم باشه ،فرو میریزه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎