2777
2789
عنوان

چجوری از فاز قربانی و بدبخت بودن بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 75 پست

نمی‌دونم چرا اینقدر ازدواج بدی کردی  خیلی برات ناراحت شدم

اما با یقین بهت میگم ۱۰۰۰۰۰۰٪ اگه تو این زندگی بمونی دخترت هم به سرنوشت خودت دچار میشه، امکان نداره اون بتونه رابطه سالم تشکیل بده چون الگوی اون از رابطه ، پدر مادرش بوده 

بخاطر دخترت هم که شده با بچه ات برگرد خونه مادرت، درخواست طلاق بده

بچه ات بزرگه و خودش انتخاب می‌کنه با کی زندگی کنه 

پا روی ترس هات بذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو خودت هیچی نیستی گردن شوهرت ننداز همون موقع کارمند بودی طلاق میگرفتی الان میخای طلاق بگیری بی ...

یعنی چی تو خودت هیچی نیستی؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
تو چرا الکی نفرین میکنی طرف خودش کارمند بوده همون موقع میتونسته طلاق بگیره راحت زندگیش کنه نکرده ربط ...

خوبی شما؟!

چته؟

تو چرا الکی نفرین میکنی طرف خودش کارمند بوده همون موقع میتونسته طلاق بگیره راحت زندگیش کنه نکرده ربط ...

حقوق ناچیز من حتی نمیتونستم اجاره خونه بدم. چجوری بچم رو بزرگ میکردم

کارمند کجا بود؟

مدرس زبان

تشخص اجتماعی بی پول

زن ترسو که از شوهرش تو سری میخوره حتی برای بچه خودش هم احترام نداره.  اینها که دارم میگم رو هوا نمیگم،  یه چیزهایی دیدم که میگم...  

اگر امروز خدا نکرده بمیره و ده نفر رو هم بکشه که کل سرمایه اش بره برای دیه اونها یعنی از فردا نه خودش باشه نه مال اش،  چکار میکنی؟!  الان همون کار رو بکن.  

خوهرشوهرت پیدا شد😒😂

والا بخدا خواهراش هم حقو به من میدن

یکبار فقط یکبار توی ۱۵ سال باهاشون درد دل کردم گفتن حق با توئه پرروش کردی

زن ترسو که از شوهرش تو سری میخوره حتی برای بچه خودش هم احترام نداره. اینها که دارم میگم رو هوا نمیگ ...

😭😭😭

حتی بیمه هم نداره

نمی‌دونم چرا اینقدر ازدواج بدی کردی خیلی برات ناراحت شدماما با یقین بهت میگم ۱۰۰۰۰۰۰٪ اگه تو این زن ...

پسر ۲ سالم چی😢

اونم میخوره.یه خونه تو این همه سال نخریده مردک

۲ تا آپارتمان داره که هنوز تحویل نگرفتیم. محوطه سازی بشه قابل سکونت بشه احتمالا ساکن بشیم یکی هم بده اجاره