2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا که نهما داریم فقط آقا معلم هست زندگی خوب و معمولی دارن

باسابقه های بالا شاید اما تازه استخدام ها ن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگه کلاس خصوصی یا اضافه کاری بردارن میشه 

بستگی داره چقدر در ماه خرج کنن

ماه های اول سخت تره چون باید بیشتر قناعت کنن پس انداز داشته باشن

اما معلمی از نظر وام و مزایا فکر میکنم خوب باشه

درکل بستگی به خود دو طرف داره

دختر خاله من خودش و شوهرش معلمن البته الان بازنشستن تا اونجایی که ما اطلاع داریم هم دوسه تا اپارتمان خریدن دادن اجاره هم برا دخترش ماشین خریدن پسرش هم تازه کنکوریه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بله چرا نتونن .ما داریم یکنفر شاغل .زندگی همه از اول تکمیل نبوده که.بعضیا خیلی پرتوقعن میگن نه.بخوای بگی با این گرونیا و چی ک اصلا نباید زندگی کرد

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خونه داشته باشن یا مستاجر ؟ خونه داشته باشین میشه مستاجر سخت تره . منو همسرم هر دو معلمیم تهرانم هستیم خونه و ماشین داریم حقوقمونم روی هم ۵۰ تومن میشه ۴ نفریم خرج می کنیم  پس اندازم داریم زندگیمون میچرخه

ببین گلم پول بایدحلال باشه تا برکت داشته باشه، هرکسی نون دل ونیتشو میخوره

اگه ادم بخواد مارمولک بازی وحق خوری کنه چوب لا چرخش گیر میفته ولی همیشه خدا حواسش به دل پاکان عالم هستش،

مگه ادم از دنیا چی میخواد؟

چقدر میخواد؟

چقدر عمر میکنه؟