2777
2789
2تا کلا بچه دارن؟

اره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خونه داشته باشن یا مستاجر ؟ خونه داشته باشین میشه مستاجر سخت تره . منو همسرم هر دو معلمیم تهرانم هست ...

هیچ کجای ایران بالای ۱۷ به معلم نمیدن شما کجایین که ۲۵ میگیرین!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من خودش و شوهرش معلمن البته الان بازنشستن تا اونجایی که ما اطلاع داریم هم دوسه تا اپارتمان ...

چ خوب خدا بیشتر بده .یعنی همون حقوق معلمی رو داشتن؟ پس چرا میگن حقوق معلم خیلی کمه؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چ خوب خدا بیشتر بده .یعنی همون حقوق معلمی رو داشتن؟ پس چرا میگن حقوق معلم خیلی کمه؟

اره همون رو داشتن 

نمیدونم به خدااا خود دختر خاله ی منم همش میناله مادرم یه بار به روش اورد که اگه کمه چه طور خریدین دیگه حرف رو عوض کرد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر خاله من خودش و شوهرش معلمن البته الان بازنشستن تا اونجایی که ما اطلاع داریم هم دوسه تا اپارتمان ...

مطمئن باش اونا سرمایه ای شغلی ثروتی چیزی دارن که شما ازش بی اطلاعید

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

شاید خصوصی بر میدارن کلی گفتن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره همون رو داشتن نمیدونم به خدااا خود دختر خاله ی منم همش میناله مادرم یه بار به روش اورد که اگه کم ...

البته میگی بازنشسته شدن،  همون پول بازنشستگیشون شده سرمایه ک اگه چند سال قبل بوده پولش ارزش داشته تونستن بگیرن 

اره اون موقع میشد با حقوق کم هم چیزی خرید ولی الان دیگه نمیشه تورم زیاده 

خودم هفده می گیرم همسرم دبیرستان هست موظفشو تو دو روز دو شیفت میره بیستو خورده ای می گیره ( سابقش بالای ۲۰ ) سه روز باقی مانده غیر انتفاعی تدریس می کنه اونم ۱۳ می گیره تا اینجا بالای پنجاه شد کلاس تقویتی و خصوصی هم فراوان داره این هم اضافه میشه