امروز یکی از اقوام ما مرد شوهرش هم چند سال پیش مرده بود بعد یه دختر ۱۰ ساله داره بعد نه خواهر داره نه برادر چقدر بده تنهایی چیکار کنه الان تنها منم تک فرزندم استرس پ گرفتم اگه خدایی نکرده پدر و مادر من اینجوری بشن من تنها چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استرست بیخوده اون خواهر برادرم داشت وضعش همین بود. پدربزرگ مادربزرگ اینارو که داره همونا مسئولیتشو بعهده میگیرن.منم تک فرزندم بچمم تک فرزنده از الان گفتم اتفاقی برای ما بیفتن مسئولیتش با پدرمادرمه.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وای منم استرس تک فرزندی پسرم. و دارم ولی واقعا اعصاب ندارم
بیخود استرس داری عزیزم من دختر خاله هام همه تک فرزندیم و عالیترین زندگی رو داشتیم و داریم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خداروشکر اون موقع که بچه ها میگن حوصله مون سررفته فکر نمی کنی اگه خواهر برادر داشت از این حرفا من عذ ...
نه پسر من اصلا نمیگه چون کلا وقتش با ما پر هست ما برای بچه خیلی خیلی وقت میزاریم.همیشه میگه دوستدارم خودم تنها باشم. خواهر برادر نمیخوام.خودمم همین بودم مادرپدرم کلا وقتمو پر میکردن تا جاییکه حتی وقت برای دوستامم خیلی کم داشتم.الانم تفریح گردش ورزش هرهفته باغ مسافرت کلا احساس تنهایی نداره پسرم یعنی یکبار نشده بگه من خواهر برادر میخوام
اگه خواهر و برادر کوچک تر داشت علاوه بر تحمل درد و رنج خودش مدام نگران خواهر و برادرش و حال اونا بود و از همون ۱۰سالگی دچار مسئولیتهای خیلییی بزرگمیشد
این حس هم ناخودآگاه هس
اگه بزرگتر داشت بهتر بود ولی باز اون بچه بزرگه اذیت میشد
من پسرم وقتی بچه کوچیک میبینه میگه خواهر برادر میخوام ذوق می کنه
نه پسرمن اصلا نمیخواد
فرقی نداره آدم خواهر برادر هم داشته باشه والدین که فوت کنن بازم یتیم و تنها میشه
دقیقا ..گل گفتی
خودم چون از دست دادم و می دونم چه خبره
مادر بین بچه ها اتحاد میاره ولی وقتی میره هر کی سمت خودشه و با دید خودش و ادمی که روش اثر میزاره باهات رفتار می کنه..مگه اینکه قبل فوتشون بگن که باهم باشید از هم نظر بپرسید یکی مخالفه ببینید حرفش منطقیه .پشت هم رو خالی نکنید.. یاهمدیگرو اروم کنید
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم