2777
2789
عنوان

مربای بادمجان یا گوجه کی پخته

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربا فقط مربای گل کلم خانما الان فراوونه حتما درست کنین بادمجون وسیرم بزنین تنگش به به🦦

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

این همه میوه برای مربا هستحالا چه اصراری داری با صیفی‌جات درست کنی بِه‌ خیییییلی خوبه

چون  اگر خوشمزه شد حتما میفروشم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

یعنی اینهمه مربا که وجود داره کمه که باید حتما مربای گوجه و بادمجون درست کنید؟؟ 😂 آخه چه کاریه، اگه گوجه و بادمجون اضافه داری، همشون و ترشی بریز و اگر مربا لازم داری، مربای هویج، بِه یا آلبالو یا...درست کن و خودت و به چالش نکش 😂😂😂😂

(صرفاً محض خنده،  جدی نگیرید) 👍

تو❤️ نازنینی، از حریر نرم آفریدنت/                              تو❤️ مهربونی، از هوای گرم آفریدنت/                   خجالتی تر از گلی، خجالتی تر از تویی/                       تو❤️ بی نظیری، از غرور و شرم آفریدنت✨✨✨🎈    دلیل زندگی و شاد بودنم، دختر نازم الیسا خانومه...😘

وقتی میشه میوه رو مربا کرد چرا باید صیفیجات مربا بشه.نه دیدم نه خوردم کلا طبعم با اینچیزا جور درنمیاد.مربای بالنگ مربای گل سرخ مربای هویج سیب به البالو گیلاس زردالو انواع و اقسام اینچیزا هست چرا ادم بره سراغ چیزایی که قابلیت مربا بودنو ندارن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نظرت درباره ی مربای پیاز وسیر چیه 😐😑فردا با لنگه دمپایی وزیرپیرهن شوهرعمه هم مربا درست میکنین

مربای پیاز داریم .

خارجی ها میخورند .

به صدرت سس هست

اگه تویی که الان میگی مربای کاهو و سیب زمینی هم هست🙄

سیب زمینی شکری هست .

کیک سیب زمینی درست کردم .

ولی کاهو را با شربت شکری سکنجبین نمیخوریم مگه