2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم سردی هستم همسرم سرده و مشکلی نداریم ولی در زندگی مشترک قبلیم به خیانت کشید این مسائل رو باید ...

قبل از ازدواج باید بررسی بشه

خب ازدواج اگر سنتی باشه

چجوری قبل ازدواج بررسی کنیم🥲

من متوجه شدم بیشتر مردای ایرانی کمر شلی دارن نمیتونن بیشتر از یبار برا همین تعجب کردن والا انقدم ادع ...

یعنی مردای کشورای دیگه فرق دارن؟؟😂😂😂 خب همه مثه همن چرا فکر میکنی مردای کشورای دیگه فرق میکنن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وقتایی که نشه به دلایلی رابطه برقرار کنیم خیلی احساس دوری میکنم تز همسرم وقتایی که رابطه مرتب هس اخل ...

آره دقیقا همشون اینجوری ان 

حالا فکرشو بکن شوهر من منو نمی‌خواد و اصلا بهم حسی نداره فقط بمن نداره ها

اصلا نمیشه رابطه داشته باشیم و اگه هم داشته باشیم معلومه زوریه و اون دلش نمی‌خواد 

خیلی سخته واقعا این زندگی هم برای اون هم برای من

همش میگه جدا شیم 

من نمیتونم دوری بچمو تحمل کنم چون بمن نمیدتش 

خیلی شرایط بدی دارم همش میگم خدایا چرا زندگی من مثه بقیه آدما نیست 🥲🥲🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

قبل از ازدواج باید بررسی بشهخب ازدواج اگر سنتی باشهچجوری قبل ازدواج بررسی کنیم🥲

باید برید مشاوره و از اون بخواید بپرسه و تحلیل کنه

البته بعضی‌ها هم خودشون می‌پرسن و در موردش حرف میزنن ولی من خجالت می‌کشیدم خودم بحث رو باز کنم لذا از علم روانشناسی کمک خواستم😅

والا تو این نی نی سایت اکثرا شوهراشون اینجورن من دورو بریام اینجوری نیسن

آره والا منم نشنیدم کسی بگه شوهرم نمیتونه و فلان برعکس هی میگن شوهرم اذیت می‌کنه شبو روز میخواد و فلان😂😂😂 فقط تو نی نی سایت شوهراشون ناتوانن