2777
2789
من ک هیچ جا نشنیدمش

کلیشه منظورم کلی گویی هست روابط انسانی خیلی پیچیده است نمیشه نسخه نویسی کرد نمیشه گفت پسری که این پس دختری که اون هر مشاوری هر کسی دانش داشته باشه مورد به مورد رابطه ها رو بررسی میکنه هیچ جمله کلی نمیکنه ولی عوام مردم چون ذهنشون راحت تر هست یه چیزی کلی کسی بگه بگن به به همین درسته پس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید یکی بهش تعرض شده باشه نمیشه گفت خراب بوده بعدم این چیزا دیگه منسوخ شده تاپیک جدید بزن

کلا بد متوجه شدی این پست راجب پسرا بود میگه پسری که خودش سابقه دختر بازی داشته نباید توقع دختر آفتاب مهتاب ندیده داشته باشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کلا بد متوجه شدی این پست راجب پسرا بود میگه پسری که خودش سابقه دختر بازی داشته نباید توقع دختر آفتاب ...

نه عزیزم شما متوجه نشدید میگم شاید بهش تعرض شده دلیل بر این نیست که آفتاب دیده 

کلا بد متوجه شدی این پست راجب پسرا بود میگه پسری که خودش سابقه دختر بازی داشته نباید توقع دختر آفتاب ...

سلام

خب چرا اصلا رو بدیم به پسرا که بعد همچین اتفاقی بیوفته و سرکوفت و غصه هاش برای دختر بمونه

چرا کلاه مونو سفت نچسبیم که بعدا بخاطرش پشیمون نشیم

چرا فکر میکنیم رل یا دوست پسر ، شوهره؟

چون ما زود درگیر روابط عاطفی میشیم و با فانتزی بازیای ذهنیمون خودمونو محرم میبینم و میزاریم پسره هر غلطی دلش بخواد بکنه باهامون

ماهم مقصریم دیگه

نه عزیزم شما متوجه نشدید میگم شاید بهش تعرض شده دلیل بر این نیست که آفتاب دیده

خب مدونم‌کلا بحثش جداس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سلامخب چرا اصلا رو بدیم به پسرا که بعد همچین اتفاقی بیوفته و سرکوفت و غصه هاش برای دختر بمونهچرا کلا ...

میدونم منم مخالفم کلا با روابط دوست دختر پسری 

و میگم کذشته هرکس به خودش مربوطه یه جمله اشتباهه و فقط توجیح و سرپوش گذاشتنه چه دختر چه پسر

میدونم منم مخالفم کلا با روابط دوست دختر پسری و میگم کذشته هرکس به خودش مربوطه یه جمله اشتباهه و فقط ...

اینو نمیدونم

ولی خب میدونم پسرایی که دنبال هزارتا خلاف میرن بازم دختر پاک میخوان . و حق خودشون میدونن با اینکه گذشته خوبی ندارن

ولی دخترا بعضیا براشون مهم نیس

اینو نمیدونمولی خب میدونم پسرایی که دنبال هزارتا خلاف میرن بازم دختر پاک میخوان . و حق خودشون میدونن ...

خب موضوع تاپیک هم همینه که اینجور پسرا نباید همچین چیزی رو بخوان دیگه 

و مقصر هم خود دخترا هستن که میدونن پسره لاشیه ولی بازم خودشون رو میکشن براش اما پسرا نه واسه خودشون ارزش قائل هستن و خودشون رو دست بالا میگیرن و با کوچک ترین خطای دختر حذفش میکنن

درسته 

حالا یه سری همجنس میان خودشونو جر میدن بگن نه اشتباهه 

من کلا میگم گذشته هر کس بخودش ربط داره ولی واقعا نمیشه طرف همه کاری کرده باشه بعد بگه همسر آیندم نباید هیچ کاری کرده باشه اینجور آدما منفورن از نظرم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید