2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 164 پست
میدونی مردی که وضعش خوبه یا حدااااقل حداااقل ماهی ۴۰ تومن درمیاره خب یه تومن براش هیچی نیست ولی خیلی ...

حرف شما درست

ولی قرار نیست بریم یقه خواهر شوهرو بگیریم بگیم پولو بده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر که خیلی حس زیباییش میشه اینجا دو روز پیش به یه بنده خدایی که گفت خواهرم بیماری پیسیاریس داره گفت اَه چجوری از دستاش چیزی می‌خورید چندشتون نمیشه 

خاک تو سرش واقعاً من حالم بد شد با این رفتارش چقدر میتونه یه آدم پست باشه

شاید 1 ت برا تو چیزی نی ولی تو این اوضاع اقتصادی ما ماهی 1 ت چیپس نمیخریم میدیم پای واجبات شیر و ماس ...

تو از کجا میدونی برام چیزی نیست؟خداروشکر چشمم هیچقوقت به دست کسی نبوده الانم تحت فشار شدیدیم اتفاقا ولی کسی ک ۱تومن میده در ماه حتما درامد داره گفت ک وضعشون بد نیست خوبه آدم یکم انصاف و چشم و رو داشته باشه فقط 

من تو اون تاپیک به هر دو شون حق میدم ولی مقصرش شوهرست

چرا شوهره وقتی زنش بدش میاد پول بده مجبوره دروغ مگه

ی نمونه داداش خودم من دانشگاه بود یکی دوبار ۵۰۰ فرستاد برام هر بار میگفت ب زنم نگی برات پول واریز کردم تا دیشب همین داداشم زد تو سرم اون پولی رو هم ک فرستاده

تو اون تاپیک فهمیدم خیلی از عروسا خودشون فتنه انمیندازن گردن خانواده شوهر

موافقم.از نزدیک زیاد دیدم.

طرف تاپیک میزنه که شهر غریبیم رفتیم خونه برادر شوهرم همه میریزن سرش

طرف تاپیک میزنه داداشم بهم پول داد میریزن سرش

اونوقت همینا میان تک فرزند بودن و زیر سوال میبرن.که بچه بی کس و بی پشتیبان میمونه و این حرفا

پس اگر قراره خواهر برادر انقدر باهم غریبه باشن که هیچ جا و به هیچ طریقی دست همو نگیرن و تو سختی ها به درد هم نخورن پس یه بچه بیارین خودتونو راحت کنید انقدر رو منبر نرین حرف مفت بزنین 

حرف شما درستولی قرار نیست بریم یقه خواهر شوهرو بگیریم بگیم پولو بده

اون خانمم کارش درست نبوده بد برخورد کرده با خواهرشوهرش ،

اما در کل روی صحبتم با استارتر بود که میگه یه تومن پول چیپس و پفکه و برای چی بخاطر یه تومن اینهمه گارد گرفتین ...

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

خداییش یک تومن چیزی نیس ولی اون حالت مخفی کاری بده،اعتماد زنو از بین میبره،میگه نکنه کارای دیگم میکن ...

خخبوقتی زنه تو هر شرایطی راضی نیس بده مجبوره مخفی کنه باید تو موقعیت قرار بگیری بفهمی بعضیها دوس دارن طرف جون بده ولی هالر تومن بهش ندن

حالا شاید خانوما بدشون بیاد . ولی آقایون بهتر از خانوما هستن . چه زندگی ها رو همین خانوما بهم زدن . همیشه پشت هم بدگویی میکنن آبروی هم میبرن . تو محیط کار صدتا همکار آقا داشته باش زیر آب تو نمیزنن ولی ی همکار خانم داشته باش صمیمی هم هستید همون زیر آب تو میزنه . دیگه خاهر شوهر و مادرشوهر نگم براتون که جز بد گفتن عروس شون حرفی برای گفتن ندارن . یا جاری ها انگار تو مسابقه هستن . 

من تو اون تاپیک به هر دو شون حق میدم ولی مقصرش شوهرست

چرا باید حق بدی؟شوهره صبح تا شب سرکار بره خانوم خونه بخوره و بخوابه نتونه واسه ۱تومنش تصمیم بگیره؟مگه برده یا اسیری گرفته من خانواده ام بدترین بلاهارو سرم آوردن ولی بدونم چیزی میخوان کم نمیزارم خواهرم دبیرستانیه از بچگی بهش رسیدم نمیشه کامل خانواده رو کنار گذاشت

تو از کجا میدونی برام چیزی نیست؟خداروشکر چشمم هیچقوقت به دست کسی نبوده الانم تحت فشار شدیدیم اتفاقا ...

شاید اون 1 ت رو بده به پسرش پسرش زندگی بهتری داشته باشه شاید بده ب زنش زنش بتونه 1 ت در ماه بیشتر خرج کنه پس حق زن و بچه اس 

کدوم قانونی گفته خواهر برادر خرج هم دیگه رو بدن ولی قانون هست که مرد وظیفه خرج زن و بچه بده 

مرد ازدواج میکنه پولش باید تو زندگی خودش برا رفاه و اسایش زن و بچه اش خرج بشه بماند ک تو اون تاپیک نه تنها پول داده باعث ناراحتی زنش شده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

موافقم.از نزدیک زیاد دیدم.طرف تاپیک میزنه که شهر غریبیم رفتیم خونه برادر شوهرم همه میریزن سرشطرف تاپ ...

آره عجیبن

😓

حالا همینا واسه خانواده خودشون چه ها که نمیکنن😬

به‌خانواده شوهر که میرسه کولی بازی در میارن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

والا به خدا انگاری برده میارن جای شوهر کردن یکی نیست بهشون بگه شماها که اینقدر پسر مردم را محدود و م ...

وای دقیقا انگار برده به اسیری میگیرن طرف نمیتونه واسه پولی که کار میکنه تصمیم بگیره