2777
2789
عنوان

بچه ها اگه یکی کل میوه های درخت تونو بچینه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 61 پست
تاپیک قبلم بخون قلبت تیر می‌کشه برام اونجا نوشتم چجوری میان

خوندم الان

دیوارو بکشید و از اونجا برید

واقعا بیشعورن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
رفتم خوندم شوهرت باید با خانوادش صحبت کنه که حریم شما رو رعایت کننبگو وگرنه اینجا اصلا زندگی نمیکنم ...

من اصن خونشون نمیرم هیچ وقت 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این کلا نفهمه به امام رضا بزنم تو گوشش دبارع فردا دم خونم هست بی اجازه سر میندازه میاد تو امرو ...

اونقدر بگو تا بفهمن، تاپیک قبلت رو خوندم 

به همسرت بگو باید دیوار بکشیم، وبدون اجازه ودر زدن  حق ندارن پاشونو بزارن تو خونه زندگی من 

الهی بگردم برا درختام من دوستشون دارم یه عالمه کاشتم هنوز ثمر ندادن ثمر بدن یه دونه برام نمیزارن

درخت بکار ولی درختی که میوه میده نکار سرو بکار ،چنار بکار گل بکار 

منم دلم برای درختمون سوخت و بیشتراز همه برای خودم خداروشکر فروختیمش و راحت شدم هرسال ناراحتی داشتم ما چهار پنج تا درخت ثمری داشتیم جالب اینه من سهمشون رو همیشه میدادم ولی آدم بیشعور زیادن ۶ ماه یکبار میومدن خونه اونم کلی میوه میچیدن میبردن نخورده ها بعد خودشون کلی درخت حیاط خلوتشون داشتن دریغ از یه دونه که به من برسه 

من بودم میگفتم اقای فلانی دستت درد نکنه که زحمت چیدنش را کشیدی حالا یه کمی ازش را بهتون سهم میدم ، ا ...

عزیزم خاله شوهرم هست   برده برا داذاشش

اونقدر بگو تا بفهمن، تاپیک قبلت رو خوندم به همسرت بگو باید دیوار بکشیم، وبدون اجازه ودر زدن حق ندار ...

۴ساله دارم میگم فکر کردی کم گفتم شوهرم جلو من بهشون غررمیزنع اما هیچ غلطی نمیکنه از این به کنار کلا طرف شونه 

عزیزم خاله شوهرم هست برده برا داذاشش

دیگه ولش کن ، اینا  غیر بیشعور بودن حروم خور هم هستن ...اخه مگه میشه کسی بدون اجازه صاحبخونه چنین کاری کنه مگه اینکه خیلی بی همه چیز باشه ...

گریه نکن ،ناراحت هم نباش، فقط ب همسرت بگو فکرنکنی گشنه چهار تا انارم نه بازار پر اناره ولی اینکه انقدر راحت به خودشون حق دخالت میدن و تو زبون نداری اذیتم میکنه و هرلحظه از عشقی که بین ماست اونم بخاطر بقیه که خودخواه و پرروان داره کم میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دیگ نمیخام حتی از شوهرم دل کندم میخام برم واقعا میگم

خونتو بفروش هرجور شده برو دور تر و بهشون رو نده ک بیان زیاد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
خوب دیوار بکشین، بچه نداری؟ شوهرتو بازبون خرش کن دیوار بکشه

دیوار داریم از رو دیوار میان خسته شدم شوهرم هیچ مرزی برام نداشته فک کنم دیگ اصن خودشم نمیخام