2777
2789
عنوان

بچه ها اگه یکی کل میوه های درخت تونو بچینه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 61 پست
دیگه ولش کن ، اینا غیر بیشعور بودن حروم خور هم هستن ...اخه مگه میشه کسی بدون اجازه صاحبخونه چنین کا ...

بهش گقنم دارم به جدا شدن خیلی جدی فکر میکنم میخام برم از اینجا خوابگاه بمونم دیگ هم نیاز دنبالم تو زندگی خودت رو داشته باش من خودم رو

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

دیوار داریم از رو دیوار میان خسته شدم شوهرم هیچ مرزی برام نداشته فک کنم دیگ اصن خودشم نمیخام

یا خدا مور مرد عنکبوتین از رو دیوار چجوری میان، ولی واقعا حیفه به خاطر همچین چیزی زندگیتو خراب نکن چون که این مشکل قابل حله

چقدر زود دیر شد، حیف💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوار داریم از رو دیوار میان خسته شدم شوهرم هیچ مرزی برام نداشته فک کنم دیگ اصن خودشم نمیخام

من بودم ی بار میگفتم من لخت بودم اینا از دیوار اومدن تو ، میزنم به سلیطه گری تا غیرتش تحریک شه بلکه چاره ساز بشه، گوشی رو هم برمیدارم زنگ میزنم ب خاله همسرم و میگم من از حموم دراومده بودم شوهرتون بدون خبر اومده تو خونه ، بخدا که خیلی کارتون زشته 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بهش گقنم دارم به جدا شدن خیلی جدی فکر میکنم میخام برم از اینجا خوابگاه بمونم دیگ هم نیاز دنبالم تو ز ...

اوضاع خراب را خرابتر نکن .....بزن ،بشکن ، دعوا کن، جیغ بزن با همه و بگو دیگه نبینم بیاین اینجا ولی اینجوری نرو 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خونتو بفروش هرجور شده برو دور تر و بهشون رو نده ک بیان زیاد

به  خدا اگر دست من بود همین امشب اینکارو میکردم شوهرم هیچ وقت به حرف من نیست 

یا خدا مور مرد عنکبوتین از رو دیوار چجوری میان، ولی واقعا حیفه به خاطر همچین چیزی زندگیتو خراب نکن چ ...

نه عزیزم 4 ساله حل نشده که بدتر شده دیگ خسته شدم 

من بودم ی بار میگفتم من لخت بودم اینا از دیوار اومدن تو ، میزنم به سلیطه گری تا غیرتش تحریک شه بلکه ...

عزیزم لخت بودم واقعا اومدن تو 

یه شب شوهرم نبود هندزفری گذاشته بودم تو آشپزخونه تمیز کاری میکردم برگشتم دیدم دایی شوهرم چند دقیقه هست از پشت شیشه زل زده بهم نگاه می‌کنه اینم گفتم به شوهرم ولی شوهرم حس میکنم بی رگه

اوضاع خراب را خرابتر نکن .....بزن ،بشکن ، دعوا کن، جیغ بزن با همه و بگو دیگه نبینم بیاین اینجا ولی ا ...

حوصله سونو ندارم شوهرم بی غیرته واقعا امروز تو وضعی نزدیک بود برادر شوهرم منو ببینه که اگر خودمو خاک میکردم هم یادم نمی‌رفت 

به خدا اگر دست من بود همین امشب اینکارو میکردم شوهرم هیچ وقت به حرف من نیست

یبار قاطی کن قهر کن برو مجبور میشه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

حلال نیست 

کوفت بخورن 

طرف خیلی بی شعور بوده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کاش باغ داشتم یه درخت رو می چید یه درخت داشتم چشم بهش دوخته بودم که انار بده

اگه انارها هست بذو همه رو بردار بیار ،بگو بی اجازه جمع کردید حرامه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم این کلا نفهمه به امام رضا بزنم تو گوشش دبارع فردا دم خونم هست بی اجازه سر میندازه میاد تو امرو ...

دیوارهای خونه حصار بزنید 

زنه مرد نیست که خاله شوهرم وای برگشتم گفتم هرمی بوده چیده برگشت گفت هرکی بوده از قصد چیده باهات دشم ...

بعدچی گفت وقتی دیدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖