2777
2789
اون بنده خدا داداشش بهش پول نمیدادداداشش از کارت بازنشستگی باباشون برای خواهرش پول میزدواقعا ب زن دا ...

کیو میگی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ولی کاش اینجوری نباید ،کاش قانونی بود تو اینحور مواقع زن دایمی بتونه راحت حقشو بگیره ،نه که دلش بخوا ...

اکقرا به خاطر اینه که مهریشون کمه ، یا اینکه عاشق و معشوق بودن زن جوگبر میشه مهریشو میبخشه یا مرده گولش میزنه میبخشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حق و حقوق یه مهریه داشتیم اونم براش سقف گذاشتن و هزار تا راه در رو در واقع از نظر قانونی حق خاصی ...

دقیقا،پس اگه کسی هم گفته زن غیر نفقه تو بقیه ی دارایی مرد حقی نداره زیادم بیراه نگفته متاسفانه.زن یه مهریه داره که اونم گیر دادن بپیچوننش گرچه قبلنم نمیدادن مردا

بخدا که یک کلام از حرف تاپیک پر بازدید نفهمیدید و دارید الکی جولان میدید تو سایت

کسی نگفت در عین دارایی چشمت دنبال پول برادر باشه..کمک یعنی داری به کسی پول میدی که ناتوانه

پس یه برادر اگه تمکن مالی داره بر طبق وجدان و حتی سفارش خداوند باید به خواهر یا برادر ناتوانش کمک کنه و اگه زن کاملا تامین باشه حق امر و نهی به شوهرش رو نداره در این مورد 

باید مثل خوته ی پدری دختر همه چیز مهیا باشه ینی اگه دختری تا لنگ ظهر تو خونه باباش میخوابید اینجا هم ...

اگه زن بگه از نظر قانونی جز تمکین هیچ وظیفه ای ندارم باید قانون نفقه و ازدواج موقت مرد رو هم بپذیره

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

دقیقا،پس اگه کسی هم گفته زن غیر نفقه تو بقیه ی دارایی مرد حقی نداره زیادم بیراه نگفته متاسفانه.زن یه ...

حداقل قبلا یه زندانی داشت زنی که جونش در خطر بود و نمیتونست طلاق  بگیره شوهرشو مینداخت زندان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه زن بگه از نظر قانونی جز تمکین هیچ وظیفه ای ندارم باید قانون نفقه و ازدواج موقت مرد رو هم بپذیره

اخه کدوم زن و شوهر سالمی همچین حرفایی میزنن اینا برای وقتیه که تو زندگی جنگ پیش میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب نفقه همون خوراک و پوشاک و مسکن و...که داره تو خونه مصرف میکنه ،چیز اضافه ای نیس

کپ همونا رو سرازیر میکنه خونه پدر خودش ، حالا یک سوم جهیزیه ی خواهرشم شوهر خواهر بزرگتر میده دیدم که میدم 

بخدا که یک کلام از حرف تاپیک پر بازدید نفهمیدید و دارید الکی جولان میدید تو سایتکسی نگفت در عین دارا ...

کاری به پربازدید ندارم عین این عنوان رو یکی زده بود و طلب کارم بود از همه

درضمن کمک کردن دیگه خواهر برادر و زن و شوهر نداره همه وظیفه دارن از هر نظری که میتونن به اعضای خانواده اشون کمک کنن به شرطی که زندگی ای که تشکیل دادن تو خطر جدی ای قرار نگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40