2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شاید یه ذره تحقیق کنیم ببینیم واقعا همینجوری باشه ،از قانونای ما بعید نیس

نه بابا در این حدم نیست 

اینجوری بخوایم بریم باید برای هر چیزی تو خونه شوهر پول بگیریم 

از رابطه و تمیز کاری خونه تا بچه داری و شیردهی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین الآن یه تاپیک تو پربازدیداس داییش ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ ملیون درآمد داره زنش نمیزاره یه هزار تومن کمک مالی بکنه به مامانش ( البته مامانش ندار نیست )

ماهی ۴۰ میده به زنش هر جور دلش خواست خرج کنه اونم گونی گونی برنج کارتن کارتن مواد غذایی بهداشتی میفرسته دم خونه ی باباش باباشم سالم و جوونه ، لابد ندارن که میفرسته .

اگه بخواییم طبق قانون بگیم این زن قانونا مستحق بیشتر از ۵ میلیون در ماه در سال ۱۴۰۴ نیست چون نفقه قانونا و شرعاً طبق شئونات و طبقه ای که زن توش به دنیا اومده تعیین میشه 

به خدا این زن تو خونه ی باباش سالانه ۴۰ میلیون از نزدیک ندیده بوده

نه بابا در این حدم نیست اینجوری بخوایم بریم باید برای هر چیزی تو خونه شوهر پول بگیریم از رابطه و تمی ...

نه بابا من در مورد اون تحقیق کردم کلی ماده و تبصره داره،اینجوری نیس که به این راحتی واسه کار خونه و...بری پول بگیری

همین الآن یه تاپیک تو پربازدیداس داییش ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ ملیون درآمد داره زنش نمیزاره یه هزار تومن ک ...

خوب نفقه همون خوراک و پوشاک و مسکن و...که داره تو خونه مصرف میکنه ،چیز اضافه ای نیس

نه بابا من در مورد اون تحقیق کردم کلی ماده و تبصره داره،اینجوری نیس که به این راحتی واسه کار خونه و. ...

اصل اسلام همینه قانونی که راه در رو برای مردا گذاشته رو کار ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی واقعا من الان زدم گوگل همینو گفت ،گفت زن بغیر از نفقه حقی توی بقیه ی دارایی مرد نداره،حالا بیا و ...

هر کس هر زنی رو بیشتر دوست داشته باسه بیشتر هم خرجش میکنه به زن دائمی پول کم میده یا معقول میده ، به زن صیغه یسش خدا تومن خرج میکنه در حالی که قانونا زن صیغه یی حق نفقه نداره ، عر شب چیش زن صیغه ییه دررحالی که هرر۴ شب باید پیش زن دائم باشه ، زن دائم حق س.ک.س داره و بیشترین فاصلش ۴ ماهه اگه بیشتر از ۴ ماه باعاش رابطه ی جتسی نداشته باسه زن میتونه طلاق بگبره ولی به خاطر ۳ تا بچش مونده 

خوب نفقه همون خوراک و پوشاک و مسکن و...که داره تو خونه مصرف میکنه ،چیز اضافه ای نیس

باید مثل خوته ی پدری دختر همه چیز مهیا باشه ینی اگه دختری تا لنگ ظهر تو خونه باباش میخوابید اینجا هم باید همینطور باشا کلا به جز تمکین زن هیچ وظیفه ای نداره هیچی هیچی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب وقتی بخوای حقتو بگیری که طبق قانون باید بگیری دیگه متاسفانه

از حق و حقوق یه مهریه داشتیم اونم براش سقف گذاشتن و هزار تا راه در رو در واقع از نظر قانونی حق خاصی نداریم مگه اینکه زنی خیلی زرنگ باشه بتونه حقشو بگیره شوهرشم یکم پخمه باشه که مال و اموالش رو به نام خانواده اش نکرده باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر کس هر زنی رو بیشتر دوست داشته باسه بیشتر هم خرجش میکنه به زن دائمی پول کم میده یا معقول میده ، به ...

ولی کاش اینجوری نباید ،کاش قانونی بود تو اینحور مواقع زن دایمی بتونه راحت حقشو بگیره ،نه که دلش بخواد خرج کنه نخواد نکنه

والله من راضی نیستم برادرم به من پول بده وقتی خودش زن داره حتی اگه خانومش تأمین باشه بازم هزار تومن ...

اون بنده خدا داداشش بهش پول نمیداد

داداشش از کارت بازنشستگی باباشون برای خواهرش پول میزد

واقعا ب زن داداشه ربطی نداشت

تازه حق دختره بیشتر از ۱ تومنم بود