2777
2789
بخدا که یک کلام از حرف تاپیک پر بازدید نفهمیدید و دارید الکی جولان میدید تو سایتکسی نگفت در عین دارا ...

خب اون خانومم از سمت شوهرش تامین بود یا نبود حق اعتراض نداشت

چون اون پول اصلا برای شوهرش نبود

حقوق بازنشستگیه پدر خانواده بود ک دست داداشه بود و از اون پول ۱ تومن میداد ب خواهرش

اون بنده خدا داداشش بهش پول نمیدادداداشش از کارت بازنشستگی باباشون برای خواهرش پول میزدواقعا ب زن دا ...

مگه پسر بالای ۱۸ سال از حقوق بازنشستگی سهم میبره؟ من فکر میکردم فقط بچه های زیر ۱۸ سال زن طرف که ازدواج مجدد نکرده و دختر مجردش سهم میبرن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به پربازدید ندارم عین این عنوان رو یکی زده بود و طلب کارم بود از همهدرضمن کمک کردن دیگه خواهر ب ...

خوب خطر جدی رو فقط یک زن حسود پیش میاره..وقتی همه جوره تامینه

کمی از حسادت و غرغراش کم کنه تا زندگیش به جاهای باریک نکشه

دقیقا،پس اگه کسی هم گفته زن غیر نفقه تو بقیه ی دارایی مرد حقی نداره زیادم بیراه نگفته متاسفانه.زن یه ...

بله ولی این دلیل نمیشه خواهر و مادر طرف سهم داشته باشن از نظر قانون اونا همونقدر بی ربطن که زن طرف بی ربطه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اون خانومم از سمت شوهرش تامین بود یا نبود حق اعتراض نداشتچون اون پول اصلا برای شوهرش نبودحقوق باز ...

منم تعجب کردم تا اینکه خودت گفتی آخه حالا حالاها داداشا چیزی نمیدن 

داداش منم ماهانه ۱ تومن میده بهم ولی زنداداشم نه به خودش نه به من چیزی نمیگه بعدها فهمیدم سهام خریده بود سال ۹۷ سود داده همدن سالا تبدیل کرده به طلا هر چند ماه میفروشه پولشو میده بهم 

مگه پسر بالای ۱۸ سال از حقوق بازنشستگی سهم میبره؟ من فکر میکردم فقط بچه های زیر ۱۸ سال زن طرف که ازد ...

ن نمیبره

کارت پدر دست برادر بود و از کارت باباشون برای خواهرش پول میزد

ینی در واقع پول پدره بود

داداشه هم همچین سوپر من نبود😂

بله ولی این دلیل نمیشه خواهر و مادر طرف سهم داشته باشن از نظر قانون اونا همونقدر بی ربطن که زن طرف ب ...

ولی کسی از سهم خواهرها حرف نزد ها

پول مال شوهره و اون تصمیم میگیره کجا خرج کنه...بعد از تامین زن و بچه و پس انداز برای آینده... می‌تونه هرجا دوست داشت خرج کنه ما بقیش رو

بله ولی این دلیل نمیشه خواهر و مادر طرف سهم داشته باشن از نظر قانون اونا همونقدر بی ربطن که زن طرف ب ...

واجب النقفه ها به ترتیب 

زن دائم 

فرزند ( چه از دائم ، چه از موقت ) 

والدین اگر توان اداره ی خودشونو نداشته باشن 

تا لینجاسو میدونم

خوب خطر جدی رو فقط یک زن حسود پیش میاره..وقتی همه جوره تامینهکمی از حسادت و غرغراش کم کنه تا زندگیش ...

همه جوره تامین برای یکی بخور و نمیره برای یکی خونه و سفر انچنانی. ما که نمیدونیم اون زن چه زندگی ای داره و دلیلش حسادته یا خساست شوهرش

الان میگن پولی که داداشه برای تاپیک پربازدید میزد از کارت بازنشستگیه باباشون بوده در حالیکه پسر بالای ۱۸ اصلا از حقوق بابای فوت شده سهم نمیبره و کلا باید اون پول دست اسی و مادرش میبود نه داداشش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واجب النقفه ها به ترتیب زن دائم فرزند ( چه از دائم ، چه از موقت ) والدین اگر توان اداره ی خودشونو ند ...

دقیقا به خاطر همینه که بعد مرگ فرزند حقوقش در صورت نداشتن زن میرسه به پدر و مادر حتی بخشی از حقوق در صورت داشتن همسر 

ولی کسی از سهم خواهرها حرف نزد هاپول مال شوهره و اون تصمیم میگیره کجا خرج کنه...بعد از تامین زن و بچ ...

چرا قانونی ب قضیه نگاه میکنین؟؟؟

هرکی باید طبق زندگی خودش تصمیم بگیره

الان من هرچی دارم میذارم برای زندگیم و باید تو همه چیز همسرم شریک باشم و همونقدر انتظار دارم بدون مشورت من کاری نکنه

گاهی شرایط اینطوره نمیشه گفت پس مرد حق داره یجایی خودش تصمیم بگیره

ن نمیبرهکارت پدر دست برادر بود و از کارت باباشون برای خواهرش پول میزدینی در واقع پول پدره بودداداشه ...

افرین پس معلوم شد مثل اکثر دعواهای خانوادگی این وسط یه پسر خانواده هست که حق همه رو هاپولی کرده و با ماست مالیش بین همه رو به هم زده

مثل اون دایی هایی که ارث خواهراشونو میخورن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه جوره تامین برای یکی بخور و نمیره برای یکی خونه و سفر انچنانی. ما که نمیدونیم اون زن چه زندگی ای ...

اون کارت باید دست مادره میبود که نصفش میرسه به دختر مجرد ، اکه مادر نداره کلش میرسه به دختر مجرد ( یا زن مطلقه و بیوه که میتونه حقوق باباشو زنده کنه ) 

فرزند پسر سالم فقط تا ۱۸ سالگی، پسر معلول جسمی و ذهنی هم مثل دختره

ولی کسی از سهم خواهرها حرف نزد هاپول مال شوهره و اون تصمیم میگیره کجا خرج کنه...بعد از تامین زن و بچ ...

چرا اتفاقا حرف سر همین خواهرهاییه که فکر میکنن تو مال و اموال و زندکی داداششون سهم دارن 

در مورد آدما و شرایط عادی حرف نمیزنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40