2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟؟

851 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها.متاسفانه چند ماه پیش دختر برادر شوهرم فوت شد و یه شوک بزرگ برای همه بود..الان من باردارم و دختر دارم  حالا همه به من گیر دادند که باید اسم دخترت و اسم اون خدا بیامرز بذاری  ...مشکلی با اسمش ندارم ولی  هنوز یاد و خاطرش برام در داوره یعنی برای همه هست منم احساس میکنم اگه اسمشو برای دخترم بردارم   هر‌کی دخترم‌و ببینه یاد اون میوفته و غصش میگیره  ولی خیلی خانواده ی شوهرم دارن بهم فشار میارن...حالا دارم فکر میکنم برم به جاریم مسیج بدم و دلایلم و براش بگم ولی میترسم شر درست بشه ...یا نمیدونم شایدم خدا رو خوش میاد که اسم اون خدابیامرز و بردارم نمیدونم چکار کنم ولی دلم خیلی چرکه یادشم اذیتم میکنه چه برسه بخوام بچم و به این اسم صدا کنم

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به منم گفتن که اسم پسرخاله شوهرم که فوت شده روبچت اگه پسربود،بزار گفتم نه بعدا بچموهرجا ببرم همه غم واندوه بیاد تو دلشون ،بنظرم به سوهرت بگو که بگه مخالفه وخودتو خراب نکن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

به نظرم دلایلتو بگو خیلی منطقین

هرچند الان داغ اون مرحومه تازست و شاید اولا با شنیدن اسم دخترت یاد ایشون بیفتن ولی وقتی دخترت کمی بزرگ تر بشه و شخصیت خودش شکل بگیره دیگه اینطوری نمیمونه که با اسم دخترت یاد کس دیگه ای بیفتن

ولی خب وقتی دوست نداری بگو بهشون

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

نه هيچ دليلي نداره اون اسم رو بزاري اسم چيزي هست كه فقط پدر و مادر حق انتخاب دارن 

شوهرتو بنداز وسط خودت رو بكش كنار

بزار اون به همه بگه نميخواد هر كي دخترشو صدا زد غمگين بشه