2777
2789
عنوان

کسی با تحصیلات دانشگاهی بره کارگری زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم تعدادشون خیلی کمه چون مصاحبه گرا با تعجب میگن اینکارو انتخاب کردی و اینا

کدوم شهر هستید؟

جاهایی که شهرک صنعتی و کارخونه زیاده  این مورد خیلی زیاد و عادیه.

چرا نتونستید کار مرتبط و دفتری (مثلا منشی) پیدا کنید؟ اصلا این سمت ها نبود یا مهارتی رو نیاز داشتن که شما نداشتید؟

چه ربطی به ارشد داره

نه عزیزم به این حرف گوش نکن ارشد هم بخونی باز کار کمه و با ارشد دیگه آدم روانی میشه وقتی مجبوره بره کار غر مرتبط. 

ولی به نظرم امتحان کن و اگه دیدی همین کار هم حقوقش کم نیست برو. بالاخره با اون پول شاید بتونی مسیر بهتری بسازی یا اتفاقات بهتری افتاد

همسرم بامدرک ارشد دوسال کارگری کرد وبعدش خدا معجزه کرد و شدمهندس شرکت نفت.وقتی تلاش کنی وتوکل خدا برات میخواد ولی وقتی بشینی وبگی من مدرکم فلانه نمیشه واقعا.ازتوحرکت ازخدابرکت.اولش سختیه وکارگری بعدش میری بالاتر ان شاالله

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄