2777
2789
عنوان

مامانت شما اجازه می‌دین بچه ی ده سالتون هفته ای یکبار با دوستاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 87 پست
آره اجازه میدم .مشکلی نیس اگه با دوستاش بهش خوش میگذره یه تایمی باهم باشند ..عیبش چیه ..بچه ها هم سن ...

آره واقعا بهشون خوش میگذره باباشون اصلا وقت نمی‌ذاره بخدا میاد خونه حتی یه کلمه جواب سلام هم گاهی نمیده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر بدبخت دل نداره؟؟چرا همتون تو هر خطی ک نوشتین یه اگه پسره هم اضافه کردین😐😐

این جامعه درست نمیشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چطوره بیای منو بخوری؟🫩

اگه جملمو بخونی میبینی ک کاملا محترمانه بهت گفتم

حالا اینکه چطور برداشت کنی ب خودت بستگی داره

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

عزیزم گفتم که باباشون نمی‌ذاره فوتبال تابستون میرن پاییز و زمستون نمی‌ذاره بهونه میاره که سرده و دعو ...

خوب بذار ماهی یکی دوبار برن. شما خودت ببرش برش گردونش. برن کافه رستوران 

یا برنامه بذارین هر سری خونه یکی برن

آره واقعا بهشون خوش میگذره باباشون اصلا وقت نمی‌ذاره بخدا میاد خونه حتی یه کلمه جواب سلام هم گاهی نم ...

از دور حواست به دوستاش فقط باشه بچه های خوبی باشند همین ..

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

از اونجایی که پسرم دوسالشه پیش زمینه ای ندارم ولی اگر دوستاش قابل اعتماد باشن و مادراشونو بشناسم و ب ...

آره خداروشکر عاقل تر شدن نسبت به اون سن و سال ولی خب بازم بچه هستن نمیشه صد درصد انتظار داشت که شیطنت نکنن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
عزیزم من اجازه رو دادم می‌خوام دیدگاه بقیه رو بدونم و بسنجم

پس درست حدس زدم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اگه جملمو بخونی میبینی ک کاملا محترمانه بهت گفتمحالا اینکه چطور برداشت کنی ب خودت بستگی داره

منم کاملا محترمانه باهات برخورد کردم،طرز فکر شما برای خودت و طرز فکر منم برا خودم

من حال خودمم ندارم مشتی.

اره اجازه میدم زیر نظر خودم 

دوستاش بشناسم ساعت تایین میکنم 

چه دختر چه پسر اجازه میدم اگه جامعه ناامنه باید بچه تون جوری بار بیارید که برای خوردن یه پیتزا استرس نداشته باشین باید بچه ها گرگ بار بیان

اگه فقط حبسش کنم تو خونه فقط بگم نههه من و پدرت هستیم بچه منزوی میشه نمیتونه با دنیای بیرون ارتباط بگیره 

بزرگتر که میشه میگیم چرا بچم بیرون نمیره چرا پسر یا دختر ۲۰سالم گوشه گیره چرا سادس چرا همه گولش میزنن و...

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔