2777
2789
عنوان

مامانت شما اجازه می‌دین بچه ی ده سالتون هفته ای یکبار با دوستاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 87 پست
من اجازه دادم و هر پنج شنبه سه چهارنفری میرن می‌خوام نظر بقیه مادرا رو بدونم

خوب کردی عزیزم

نترس

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تا الان هیچوقت با رفیقام نرفتم بیرون واسه همین هم گوشه گیر و تنها شدم و اضطراب اجتماعی گرفتم ...

دختر بدبخت دل نداره؟؟

چرا همتون تو هر خطی ک نوشتین یه اگه پسره هم اضافه کردین😐😐

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

آره اجازه میدم .مشکلی نیس 

اگه با دوستاش بهش خوش میگذره یه تایمی باهم باشند ..

عیبش چیه ..

بچه ها هم سن خودشن دیگه

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

از اونجایی که پسرم دوسالشه پیش زمینه ای ندارم ولی اگر دوستاش قابل اعتماد باشن و مادراشونو بشناسم و بدونم به خصوص پدر خانواده اهل دخانیات نیست اونوقت اجازه میدم🥲🥲😅😅راستی پسرت بزرگتر شده بهتر شده؟من پسرم نزدیک دوسالشه میگم بزرگ شه عاقل تر شه شاید🥲

دختر من ده سالشه.با دوستاش زیاد قرار میذاره.یا پارک یا رستوران...

من خودم میبرمش یه گوشه میشینم که فقط تو دیدم باشن.اصلا تو جمعشون نمیرم.فقط از دور نگاه میکنم و نظارت دارم.بعد هم باهم برمیگردیم خونه.

به نظرم تنها نفرست.بعد ها همین رستوران سر کوچه میشه رستوران دورتر و جاهای پرخطرتر

دختر بدبخت دل نداره؟؟چرا همتون تو هر خطی ک نوشتین یه اگه پسره هم اضافه کردین😐😐

عشقم اگه یه پسر نره بیرون که بزدل بار میاد اصلا به درد هیچی نمیخوره

باز دختر حداقل میتونه مدارا کنه

من حال خودمم ندارم مشتی.

کاش کلاس زبان برت باهم. کلاس ورزشی برن. بعدش برن همونجا یه چیزی بخورن. شما ببری بیاری.

عزیزم گفتم که باباشون نمی‌ذاره فوتبال تابستون میرن پاییز و زمستون نمی‌ذاره بهونه میاره که سرده و دعواشون می‌کنه کوفتشون میشه 

زبان هم دیدم فقط تابستون می‌ذاره برن چون زبان باید ادامه دار باشه فعلا نذاشتم،میخوام از سال دیگه بفرستم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
عشقم اگه یه پسر نره بیرون که بزدل بار میاد اصلا به درد هیچی نمیخورهباز دختر حداقل میتونه مدارا کنه

نه دختر نمیتونه مدارا کنه!

اینارو حداقل برای نسل جدید دیگه عادی نکنین لطفا

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

آخه آموزش زبان از ۱۰ سالگی باید شروع شه‌. میرن تو کلاس میگن میخندن میان. مامانا میبرن میارن دیگه

میتونه انلاینم شرکت کنه اگه حضوری نمیتونه اونجاام همین شرایط هست فقط کنار هم نیستن