2777
2789
عنوان

همسایه ی بد ادمو فراری میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 40 پست

ما که ماشین نداریم ولی ابن واحد روبرو انگار که کل مجتمع مال اونا باشه طلبکارند رفته به مالک ما گفته ما را بیرون کنه بی دلیل مستاجر قبل ام اینا براش پاپوش درست کردن بیرونش کردن نمیدونم مشگل روانی دارن پسره که هیز چاقو کشه پیرزنه هم اونقد بد ذات هست کل مجتمع ۴ طبقه ازش شاکی هستن نصف شب اهنگ تا ته بلند میکنن بزن برقص مذهبی نیستن عمدا میگنن پسره مدام فحش میده بی دلیل درو محکم‌ میکوبن اصلا انگار بیمار روانی هستن بخدا میگه تو طبقه من نباید گسی زندگی کنه مگه میشه ۵ خانوار زندگی می‌کنیم غیر ایشون بقیه مستاجر. آشغالها را گذاشته وسط راهرو بو گند افتاده کارایی میکنه بخدا مدیر هم‌ چیری بش نمیگه میگه مالک هست 

آخه اونم تقصیری نداره🫠یک نفر که ماشینش کوچیک تره جاشو بده به اون وقتی هیچکدوم حاضر نیستن جارو عوض ک ...

عزیرم تقصیر ما چیه ایشون موقع خرید خونه پارکینگشو باید میدید و روش حساب باز نمیکرد.

کسی حاضر نیست جاشو عوض کنه چون جاش بده.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که ماشین نداریم ولی ابن واحد روبرو انگار که کل مجتمع مال اونا باشه طلبکارند رفته به مالک ما گفته ...

وااا عجب ادمای بیماری پیدا میشن.

خدا شفاشون بده واقعا.

اگه میتونین برین ازونجا چون انگار روانی هستن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

عزیرم تقصیر ما چیه ایشون موقع خرید خونه پارکینگشو باید میدید و روش حساب باز نمیکرد.کسی حاضر نیست جاش ...

خب هر دو حق دارید و هیچکدوم کوتاه بیا نیستید 

انشالله به خیر و خوشی حل بشه

همسایه بد را خدا لعنت کنه بخدا ما فقط سلام رو احترام سنش میگنیم نمیدونم‌چش هست یه پسر داره ۵۰ ساله مجرد مدام فحش میده الکی الکی میگه مستاجرهای بدبخت احمق بوگندو کسی هم چیری بش نمیگه یعنی میترسن چاقو کشه 

وااا عجب ادمای بیماری پیدا میشن.خدا شفاشون بده واقعا.اگه میتونین برین ازونجا چون انگار روانی هستن

اره عزیزم چند ماهه دارم میگردم رهنم کمه جور نشده شما هم سعی کنین با صحبت گفتگو با سلام صلوات حلش کنین 

چندین باربا همسایه ها دعواش شده اصلا اینقدر بیشخصیته که نگو.

به این‌نمیگن مشکل ما همسایه داشتیم زن و شوهر هردو مصرف کننده صنعتی بودن از اون ساختمون کلا فرار کردیم 

یکی بود میگفتن مواد فروشه اون هم رفت و امد مشکوک به خونه اس زیاد بود باز جا به جا شدیم 

کاش همه مشکلات با همسایه ها جای سر پارک بود

اون باید به حرف همسایه ها گوش بده چون یدونه ماشین اون باعث میشه پنج نفر نتونن پارک کنن😐💔

خب پنج نفر یک نفر جاشو بده به ایشون همه باهم پارک کنن 🫥

اصلا چرا ما باهم بحث کنیم 😂💚