2777
2789
عنوان

همسایه ی بد ادمو فراری میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست
به این‌نمیگن مشکل ما همسایه داشتیم زن و شوهر هردو مصرف کننده صنعتی بودن از اون ساختمون کلا فرار کردی ...

اره بخدا راست میگی مجتمع قبلی ما مدیرش معتاد بود گیر داده بود به من ول کن نبود مواد فروش گفت براتون پاپوش درست میکنم ازترس فرار کردیم‌ خطرناک بود چاقو هم داشت گفت یا باید با من باشی یا میکشمتون

هم شما حق دارید و اذیتید هم ایشون، بالاخره هم برای ماشینش هم برای پارکینگش هزینه کرده و حق داره استفاده کنه، شما هم همینطور.

خونه‌ی قبلی ما دوتا از همسایه‌ها پارکینگاشون با هم درگیر بود، یعنی یکیشون ماشینش رو میذاشت اون‌یکی رفت و آمد براش سخت می‌شد، اوایل اون‌یکی همسایه هر وقت می‌خواست ماشین برداره یا بذاره زنگ واحد اون همسایه رو می‌زد میومد ماشینش رو جا‌به‌جا می‌کرد بعد دیدن سخته با هم صحبت کردن جای ماشین‌هاشون رو عوض کردن اونی که ماشینش جمع و جور‌تر بود گذاشت جلو و مشکل حل شد.

بالاخره یه کم بقیه‌ی همسایه‌ها باید کوتاه بیان یه کم ایشون، یه نفر که ماشینش جمع‌و جور تره فعلا جاش رو عوض کنه، وقتی هیچ‌کس حاضر نیست از جای پارکینگ خودش که بهتره بگذره ایشون هم از حق استفاده از همون پارکینگ بدجای خودش نمی‌گذره.

نهایتش اگر هیچ‌کس حاضر نیست جا عوض کنه یا کوتاه بیاد می‌تونید توافق کنید اگر با وجود ماشین ایشون اصلا امکان ورود و خروج ماشین‌های دیگه نیست موقع ورود و خروجتون بیان ماشین رو جا‌به‌جا کنن.

البته اگر امکانش هست کنارتر پارک کنن و ماشین‌های دیگه رد بشن این مورد رو تذکر بدید یا قبول می‌کنن رعایت می‌کنن یا اینکه چندبار که مجبور بشن جا‌به‌جا کنن خودشون بیشتر دقت می‌کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پنج نفر حاضر نیست یک نفر بره جای اون 🫥

نه چون پارکینگش بد جاست 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اخه تو حیاطم ماشین سرما و افتاب میکشه داغون میشه که

دیگه مشکل خودشه والا تقصیر ما چیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

هم شما حق دارید و اذیتید هم ایشون، بالاخره هم برای ماشینش هم برای پارکینگش هزینه کرده و حق داره استف ...

اره دیگه.شب باید صحبت کنیم ببینیم چی میشه دیگه.یکم لجبازه.زنگشو چند بار زدیم که بیاد ماشینو برداره رد شیم با چنان قیافه و عصبانیت اومده پایین انگار مالشو خوردیم.خیلی ادم عوضیی هست.

خب پنج نفر یک نفر جاشو بده به ایشون همه باهم پارک کنن 🫥اصلا چرا ما باهم بحث کنیم 😂💚

😆😆

دیگه مشکل خودشه والا تقصیر ما چیه

خوب عزیزم ببین اونم تقصیر نداره. حقش ماشینشو بزاره داخل پارکینگ و جای پارک اختصاصیش‌ 

هیچ کدومتونم حاضر نیستید جای پارکتون رو باهاش عوض کنید

انتظار دارید ماشینشو نابود کنه! 

خوب عزیزم ببین اونم تقصیر نداره. حقش ماشینشو بزاره داخل پارکینگ و جای پارک اختصاصیش‌ هیچ کدومتونم حا ...

عزیزم دارم میگم قبلا که ۲۰۶ هم داشت ماشینا باز مشکل داشتن واسه رد سدن حتی یه بار یه ماشین مالید به سپرش.یعنی پارکینگش عملا جای پارک نیست موقع خربدن مگه کور بود؟ 

شما حاصری ماشینتو همچین جایی پارک کنی که هر لحظه ممکنه بکی بزنه بهش؟ 

اون چاره نداره جز اینکه بره حیاط پارک کنه.داره زور میگه

خوب عزیزم ببین اونم تقصیر نداره. حقش ماشینشو بزاره داخل پارکینگ و جای پارک اختصاصیش‌ هیچ کدومتونم حا ...

در ثانی خداروشکر همسایه ها همه ماشیناشون بزرگه و بیشتر شاسیه فقط ۳ نفر پراید دارن که اونام جای خودشون خوبه نمیان عوض کنن.نمیشه که به زور مجبورشون کرد