پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 عنوان دومیلیون و دویست میخوام بهونه بگید 209 بازدید | 20 پست بهونه ندارممم کلی شده خرجمالان میخوام مشاور بگیرم هزارتومنی ندارمرومم نمیشه ب بابام بگممم از بس مشاور گرفتم نخوندمالا دیه میخوام بخونم پولشو از کجا بیارم نمیدونممامانمم میگ ندارم وسط ماهه رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین 1404/08/15 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15976 دوهفته ام صبر کن یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
خوشحالترینمم عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 136 درس خوندن مشاور نمیخواد بشین بخون دیگه و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 دوهفته ام صبر کن ن بابا همین الانشم عقبمحقوقارم ک ۳۰ام نمیدن ۶ اینورا میدن رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 بشین از تو نت ببین حیف پول! چی ببینم رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 درس خوندن مشاور نمیخواد بشین بخون دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی باید بالاسرم باشه رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5303 وای دقیقا مثل منی منم دنبال سه میلیونم پولم:((((حتما باید تا شنبه جور کنم به پدر و مادرم البته پول قرض دادم ولی میدونم احتمالا تا شنبه نمیتونن پس بدن:(
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32255 برادریتو ثابت کن اول یه ماه دو ماه بکوب بخون بعد دیدی واقعا آدمش هستی مشاوره هم بگیر شروع کردن برای خوندن که مشاوره نمیخواد
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 وای دقیقا مثل منی منم دنبال سه میلیونم پولم:((((حتما باید تا شنبه جور کنم به پدر و مادرم البته پول ق ... چیکار کنیم حالا؟ رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 برادریتو ثابت کن اول یه ماه دو ماه بکوب بخون بعد دیدی واقعا آدمش هستی مشاوره هم بگیر شروع کردن برای ... دیگ مشاورو گرفتم پولش مونده خب رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 14504 مگه باید مشاور باشه تا بخونی وقتی قبلا مشاور داشتی نگاه کن ببین چطوری بهت برنامه داده و راهنمایی کرده با همون نکات شروع کن تا پول دستت بیار
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5303 چیکار کنیم حالا؟ من که هر جور شده باید جور کنم چون بخشی از قسط وامم هم هست برای هفته ایندهاحتمالا از دوستام قرض بگیرم من بعد که بابام پول رو واریز کرد برام به دوستام پس بدم
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 من که هر جور شده باید جور کنم چون بخشی از قسط وامم هم هست برای هفته ایندهاحتمالا از دوستام قرض بگیرم ... خوشبحالت من ی دونه رفیقم ندارمممم رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین
پشمای_لیزرنشده مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 684 مگه باید مشاور باشه تا بخونی وقتی قبلا مشاور داشتی نگاه کن ببین چطوری بهت برنامه داده و راهنمایی کرد ... خیلی خواستم بخونم هی قاطی شدالان مشاور و گرفتم باید پولو بدم رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین