2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 100967 بازدید | 751 پست
انقد عصبی شدم هیچی برا گفتن نداشتم گفت قد بلند یعنی مادر من به عنوان یه زن واقعا قدس زیباس منم با عم ...

ببین سه سال اول ازدواج بیشترین آمار طلاق هست میدونی چرا؟ چون زن و شوهر از نکات ضعف هم دقیق اطلاع ندارن و دعوا زیاد میشه و دلخوری و کینه.

اگر میخوای خوشبخت بشی راهش اینه صبور باشی و برای درست کردن رفتار شوهرت وقت بذاری.

میتونی به مرور زمان کاری کنی شوهرت همونی بشه که میخوای،

الان براش تلفنی یا صحبت حضوری بدون حضور کس دیگه ای توضیح بده که چقدر دلخور شدی و ازش بخواه دیگه تکرار نکنه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

باید میگفتی به قد نیست به عقله که تو ندارییا میگفتی ادم قدش کوتاه باشه ولی عقلش کوچیک نباشه

من تصمیم اسی رو‌نمیدونم 

اما من اگه باشم میگم کات 

بگن چرا پیش همون خانواده ش میگم به علت کوتاهی و کوچکی شعور و عقل شما و پسرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه سیاست داشته باش جلو کسی باهاش بحث نکن  از حرمت خودتم کم میشه دوم اینکه بین خودتون بهش بگو وقتی اومدی خواستگاری باهمین قدم برات چای آوردم منو باهمین قددیدی وپسندیدی پس دهنتو ببند چشم داشتی کور نبودی که ندیده باشی 

تقصیر مادر اسی هست که بهش یاد نداده وقتی رفت خونه نامزدش چجوری رفتار کنه متاسفانه😔یاد نداده که اونجا رفت کار نکنه..ساکت و آروم باشه..تازه عروسه بیشتر باید مراقبش باشن..نامزد توهم اومد خونتون حالش رو بگیر

...

ببین نه حرص بخور نه خودتو اذیت کن

از اونجا‌که رفتی اگر پیامی بهت داد براش بنویس تو دنبال قد بلندی من دنبال عقل بلند؛ بهتره هرکس بره دنبال چیزی که براش مهمه. قدر زر زرگر شناسد! یاعلی .‌‌‌‌‌...

والا منم بش گفتم خودتم کوتاهیالان اون طلیکاره میگه تو چرا ب من گفتی کوتاه منو با عموت پسر عمت مقایسه ...

آخیشششششش دلم خنک شد

خواهرم یه نصیحت بهت کنم آویزه ی گوشت کن مرد اگه ازت ایراد گرفت باید الکی هم شده یه ایراد ازش بگیری اینجوری میفهمه خودشم بی عیب و نقص نیست و کم کم رفتارش درست میشه

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
چقدر بچه و عقده اییی هست با این ازدواج کنی هررووزز باید حرص بخوری حتی ازینم بیشتر تحقیرت میکنهاخه کد ...

دقیقا. حالا نامزدین. اگر برید زیر یک طقف چی. این داره با این حزفهاش ناراحتت کنه. رهاش کن. خیلی جدی به موصوع نگاه کن و رعا کن

توکل بر خدای مهربان
انقد عصبی شدم هیچی برا گفتن نداشتم گفت قد بلند یعنی مادر من به عنوان یه زن واقعا قدس زیباس منم با عم ...

بهش میگغتی قبل خواستگاری آب هویج میخوردی تا چشمات قد منو خوب ببینن ... همینه که هست 

منم چیزی نگفتم گفتم قدمو دوست دارم خیلیم خوبه گفت قد خوب مال مامانمه با چهل سال سن چ قد و اندامی دار ...

ميگفتي قد ژنتيكي هست كه برا من نرمال هست و اتفاقن بغلي هستن

ولي ادب اكتسابي هست كه متاسفانه مادرتون با اون قد رعنا نتونسته يادتون بده شما رو به خير و مارو به سلامت 

الان كه دارم فكر ميكنم راست ميگي قد مهمه برا يك خانم بالاي صددو پنجاه و پنج مرد صد و هشتاد مناسبه ديگه تو ذوقم ميزنه قدت خودت برام مهم كردي قد رو