2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 82549 بازدید | 691 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد خونه 

دیکه نه زنگاشو جواب بده نه پیاماشو

این ادم قراره تکیه گاه تو باشه

بعد با داداشش نشستن مسخرت کردن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شاید التش کوتاه نباشه😂😂😂😂

دیگه وسط دعوا میخوای تحقیر کنی

اونم نمیاد دراره به بقیه نشون بده بفهمن حق با استارتره یا نه😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اینکه قدت کوتاهه و نیم متر پتو اندازته ایراده مگه که گارد گرفتی؟!

با یه خنده رد میشدی از ظاهرت ایراد نگرفته یا نگفته قدت بده که

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

چقدر بچه و عقده اییی هست با این ازدواج کنی هررووزز باید حرص بخوری حتی ازینم بیشتر تحقیرت میکنهاخه کد ...

خودمم داشتم شاخ درمی‌آوردم 

انقد تحقیرم کرد آخرشم اسمشو گذاشت شوخی 

می‌گفت قد مامانم قشنگه ن تو 

مامانشم وایساده بود 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

میگفتی من بغلیم

بعدشم بهش بگو درست نیست آخه این چه حرفیه مررررررد

این مردا نمی‌دونم چرا یادشون می‌ره اون روزایی که دنبال این بودن به چشم دختر خانوم بیان

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃