2777
2789
عنوان

پسر خالم بچش به دنیا اومده چی کادو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 52 پست
ولی جدنی اون بنده خدا هم کم نداده کارگره دوتا بچه کوچیکم داره بیشتر توقع نیست

عزیییییزم💖چقدر مهربون و با درکی🥰

کاملا درست میگی حق باشماست،شرایط ادما باهم فرق میکنه من به این قسمتش توجه نکرده بودم که شاید توان مالی اون ادم درهمین حد بوده

پس وقتی شرایط مالیش خوب نیست اگر بتونید یه تیکه لباس دیگه واسه کوچولوشو بخرید خارج از اینکه هدیه بهتری دادین ثواب هم داره یه کمکی بهشون شده

فک کردم بیستم خورده اییپس ولش کن دیگه کاری نمیشه کرد همونو بدین بره کنه ولی بهتر از هیچیه

مرسی نمدونم والا ولی واقعا حس خوبی ندارم به جوریه آخه 

الان به نظرت تولد زنداداشم ۳ تومن کمه؟ آخه واقعا مامانم نداره حقوقش ماهی ۱۵ تومنه خرج من و مامانم و به مقدار خورد خوراک خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جدیدا پول میدم حتی به خانواده شوهرم ،ماه پیش تولد خواهرشوهرم بود دیدم هر چی بخوام بخرم بالای یه ...

کار خوبی میکنید

پول هدیه دادن اسونتر از کادو خریدنه ولی متاسفانه خیلیا وقتی کادو میگیری واسه شون قدر نمیدونن و به چشمشون نمیاد

مرسی نمدونم والا ولی واقعا حس خوبی ندارم به جوریه آخه الان به نظرت تولد زنداداشم ۳ تومن کمه؟ آخه واق ...

آخیییییی عزیزم❤

عب نداره اونام درک میکنن بلخره میدونم شرایط شما چیه

نه کم نیست 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش.همین کادو خوبه 

برای به دنیا اومدن بچه من که نه خواهر شوهرام نه فامیلای خودم کادو نیاوردن الآنم دوقورت و نیمشون موقعی منو میبینن باقیه و انگار نه انگار.مادر شما هم لطف کرده کادو تهیه کرده 

کار خوبی میکنیدپول هدیه دادن اسونتر از کادو خریدنه ولی متاسفانه خیلیا وقتی کادو میگیری واسه شون قدر ...

دقیقا همین طوره ،من خودم پول دوست ندارم کادو بدم ولی ،دیدم  هزینه کمی نمیکنم دنبال چیزی که دوست داره رنگ و مدلی که دوست داره میرم ولی اون با زرنگی و گاهی منت و دیرتر از زمان تولدم کادو میده ،منم دیدم اش کشک خالم هست و اجبار دارم به این کادو دادن ،بعدم زن بدزبون گوش تلخ و بسیار حراف و نیش بزنی هست  خودم که نمیتونم کادو دادنو قطع کنم که اونم دیگه بهم نده  ورفتارش با من و شوهرم با اون برادر و زن داداشش فرقی نداره اونا اصلا ادم حسابش نمیکنن ، در نتیجه دیگه خودمو اذیت نمیکنم فقط پول میدم ،مثلا میخواستم برای تشکر ازش که برام بافتتی بافته براش دستکش چرم اصل بخرم ولی باز یاد حرفا و کاراش افتادم تو این مدت دلم نیومد ،چون میبینم که ذات بد و حسودی داره و هر چی باهاش محترم و مهربونی توهم میزنه