2777
2789
عنوان

بعضی مردها هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 62 پست
بله شما حق داری همسر مورد نظرت رو انتخاب کنی ولی اون مردی ک سرمایه داره خیلی بیشتر از چیزی ک فکر میک ...

چیزی که زیاده مرده سرمایه دار . من مرد سرمایه داری رو انتخاب میکنم که مدیریت زندگی مشترکمون برای مهم تر از مدیریت سرمایش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو فیلماااا ..‌‌...چرا تو واقعیت ابن مدلی نمیشید که ما هم چشمامون قلبی شه 😂😂😂

این موارد نشون میده شما دنبال شوهر نیستین. 

شما ی کلفت میخواین بند کفشتونو ببنده، موهاتو سشوار بکشه و....😅 

ب این اسی هم بگو کمتر فیلم عاشقانه نگاه کنه😄

استندبایِ حاجی🙌🏼

این موارد نشون میده شما دنبال شوهر نیستین. شما ی کلفت میخواین بند کفشتونو ببنده، موهاتو سشوار بکشه و ...

چه ربطی داره چقدر تفکرتون دهاتیه 

مردی که موهای زنشو سشوار بکشه کلفت نیست

چه ربطی داره چقدر تفکرتون دهاتیه مردی که موهای زنشو سشوار بکشه کلفت نیست

اره من داهاتی! 

ولی انقدر شعور نداری ک ب روستایی جماعت توهین نکنی ولی توقع این کارا رو از همسرت داری! 

استندبایِ حاجی🙌🏼

ممکنه بعضیا که خواستگار نداشته باشن دلشون بخواد

اگه منظورت شخص منه گلم نه عزیزم من نمیخام‌ اکه منظورت بقیه است بازم بهتره رو طرز حرف زدنت دقت کنی این طرز صحبت درشان یک خانم نیست .بعدم‌همیشه احترام بزرکترت را نگه دار .حاضر جوابی خوب نیست برا خودت میگم‌ عزیزم اینجا که مجازی هست همیشه موقر رفتار کن تا همه بت احترام بذارن عزیزم اونکه کار میکنه زحمت کش هست حمال هم نیست جواب بزرگتر را با بی ادبی نباید بدی چه دنیای واقعی چه مجازی

این موارد نشون میده شما دنبال شوهر نیستین. شما ی کلفت میخواین بند کفشتونو ببنده، موهاتو سشوار بکشه و ...

والا اگه  شوهر موهامونو سشوار بکشه ما خانما چند برابرشو واسش جبران میکنیم ....این کارا کلفتی نیست محبته  

والا اگه شوهر موهامونو سشوار بکشه ما خانما چند برابرشو واسش جبران میکنیم ....این کارا کلفتی نیست مح ...

راستش عشق و محبت با سشوار کشیدن، در ماشین باز کردن یا بستن بند کفش ثابت نمیشه.

اون چیزا قشنگه، اما فقط بخش کوچیکی از توجه‌ هست. 

محبت واقعی توی چیزای عمیق‌تره

وقتی که یکی خسته و بی‌حوصله‌ای ولی اون هنوز کنارت میمونه،

وقتی که با احترام باهات حرف میزنه، حتی موقع ناراحتی،

وقتی که تورو درک می‌کنه بدون اینکه لازم باشه هزار بار توضیح بدی.

این چیزاست که عشقو معنا می‌کنه، نه کارای نمایشی و زودگذر.

عشق یعنی همراهی نه خدمت.

یعنی دو نفر دست به دست هم بدن و زندگی بسازن

نه اینکه یکی فقط کار کنه تا اون یکی جبران کنه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

راستش عشق و محبت با سشوار کشیدن، در ماشین باز کردن یا بستن بند کفش ثابت نمیشه.اون چیزا قشنگه، اما فق ...

حرفت خیلی خیلی خیلی درسته......ولی من میگم همین محبتهای کوچیک که شاید به چشم نیاین خیلی زندگی رو گرم‌تر میکنه من به شخصه اگه شوهرم موهامو سشوار بکشه انقدر که بابتش خوشحال میشم بابت یه سرویس طلا خوشحال نمیشم این کارا کوچیکن ولی خیلی به چشم میان 

حرفت خیلی خیلی خیلی درسته......ولی من میگم همین محبتهای کوچیک که شاید به چشم نیاین خیلی زندگی رو گرم ...

آره درسته همین توجه‌های کوچیک قشنگن منم منکرشون نیستم. 

ولی وقتی معنا دارن که از دل واقعی بیان نه فقط ظاهر محبت.

چون عشق فقط با سشوار کشیدن و در باز کردن نمیمونه

با همراهی احترام و موندن توی سختیا زنده میمونه 

محبت واقعی یعنی وقتی خسته‌ای کنارت وایسه. 

اگه مرد بی‌پول بشه، آیا زن هنوز فقط دنبال همین محبت‌های کوچیکه؟ 

عشق یعنی توی روزای سخت هم با هم باشن نه فقط وقتی همه چیز راحت و خوشاینده 

استندبایِ حاجی🙌🏼