2777
2789
عنوان

بعضی مردها هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 62 پست
بنظرم شما جدای از رویابافی ی کمم روی ادب کار کنبیرون کار کردی تا حالا پول در بیاری؟ کسی ک داره زحمت ...

من توهین نکردم حمال یعنی حمل کننده 

من حرف بدی نزدم گفتم دلم میخواد همسرم قسط و وام نداشته باشه 

انرژی داشته باشه که عاشقه من باشه من اصلا نمی‌خوام بزارم شوهرم بره سرکار باید خونه بمونه با هم عشق کنیم

مثلا منظورتون از تلخی چیه؟قهروداشتی؟

عزیزم زندگی هزار ویک بازی داره بیماری مریضی مشکلات مالی اون طور گه شما میگی همش فقط گل بلبل نیست البته شیرینی خودش را هم داره ولی رویایی زیاد فکر کردن خوب نیست واقعیت هم باید دید هزار مسیر غیر قابل پیش بینی هست همیشه همون طور که ما میخایم نمیشه رفتار هیچ کس همیشه خوب یا بد مطلق نیست آدما قابل پیش بینی نیستن‌ البته ایشالله مرد خوبی قسمتت بشه ولی اعتماد مطلق به هرکس ولو همسرت بزرگترین اشتباه هست .زندگی پستی بلندی داره یک مرد واقعی میتونه هندل کنه والبته یک زن بالغ عاقل که بتونه مدیریت کنه وگرنه کدوم دختری هست که همچین مرد رویایی را نخواد عزیزم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توهین نکردم حمال یعنی حمل کننده من حرف بدی نزدم گفتم دلم میخواد همسرم قسط و وام نداشته باشه انرژی ...

جدی؟ نمیدونستم معنی حمال چیه 😒

خرج خونتون رو کی باید بده پس؟ بابای شما یا بابای همسرت؟

ی چیزی میگم الان نمیفهمی بزرگ میشی میفهمی

مردی ک کار نکنه اسمش رو مرد نذار خب؟

مردای واقعی الان همشون کف خیابون و بازار و جامعه دارن زحمت میکشن پول رفاه و آسایش خودشون و خانوادشون رو دربیارن 

فقط مردای بی خاصیت سرکار نمیرن و چششون ب دست باباشونه

راستی اینم یادت باشه مردیم ک کار نکنه پولشو یکی دیگه برده همونه و شمارو هم برده همونی میکنه ک نونتون رو میده

بنظرم شما جدای از رویابافی ی کمم روی ادب کار کنبیرون کار کردی تا حالا پول در بیاری؟ کسی ک داره زحمت ...

آفرین ما کارگریم به زور اجاره خونه خرج برج میدیم‌ اونقد تو پول شنا نمیکنبم‌ که کار نکنیم با این شرایط آخه 

جدی؟ نمیدونستم معنی حمال چیه 😒خرج خونتون رو کی باید بده پس؟ بابای شما یا بابای همسرت؟ی چیزی میگم ال ...

عزیزم من به عنوان یک خانم حق دارم تصمیم بگیرم با چه جور مردی ازدواج کنم . منم نظرم اینه با مرد بدبخت بیچاره که زیر بار قسط و وام و قرص و قوله داره مچاله میشه ازدواج نکنم 

این یه خواسته طبیعیه! قطعا خب این مردای زحمت کش خواهان و طرفداران منحصر به فرد خودشونو دارن برن با اونا ازدواج کنن 

من می‌خوام با یه مرد مرفه ازدواج کنم که نیازی به حمالی کردن نداشته باشه

عزیزم من به عنوان یک خانم حق دارم تصمیم بگیرم با چه جور مردی ازدواج کنم . منم نظرم اینه با مرد بدبخت ...

بشین تا قسمتت بشه .والله ما که کار می‌کنیم زحمت میکشیم بدبخت نیستیم چشم مون به پول کسی نیست دسترنج زحمت خودمون را میخوریم ‌بدبخت اون کسی هست که به خودش زحمت کار نده 

بشین تا قسمتت بشه .والله ما که کار می‌کنیم زحمت میکشیم بدبخت نیستیم چشم مون به پول کسی نیست دسترنج ز ...

برام ریختن تا چشم هرکسی که نمیتونه ببینه خواستگارامو دراد

عزیزم من به عنوان یک خانم حق دارم تصمیم بگیرم با چه جور مردی ازدواج کنم . منم نظرم اینه با مرد بدبخت ...

بله شما حق داری همسر مورد نظرت رو انتخاب کنی ولی اون مردی ک سرمایه داره خیلی بیشتر از چیزی ک فکر میکنی درگیره مدیریت سرمایه اش هست و نمیتونه ولش کن کنه ب امان خدا بشینه تو خونه عشق بازی کنه وگرنه سرمایه اش تو ی چشم بهم زدن دود میشه میره هوا

کلا صحبتم اینه ی کم واقعی ب زندگی نگاه کنید ک وقتی واردش شدین تو ذوقتون نخوره

زندگی مشترک خیلی خوبه خیلی قشنگه اگه عشق توش باشه حرفم اینه عشق صرفا ی سری ادا نیست ک شما مطرح کردی خیلی عمیق تر از این حرفاست 

موفق باشی