2777
2789
عنوان

بعضی مردها هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به ذوق نداره عزیزم خوب من ندیدم تو واقعیت میگم اگه شما دیدی تعریف کن‌ کاربر دیگه میگن همسرشون د ...

من قبل ازدواج میگم همسرم باید اینجوری باشه 

بشینم بقلش سریال ببینیم 

پس ازدواج مگه اینطوری شیرین نییییست

زندگی واقعی چه جوریه؟دعوا داره جیغ میزنی قهر می‌کنی بالاخره که آشتی داره

زندگی واقعی قسط و قرض داره چالش با خانواده ها داره

فکر آینده و پس انداز و ی قرون دو هزار داره مریضی داره خستگی داره و...

همه چی هم با جیغ و دعوا حل نمیشه 

زندگی واقعی مهارت زندگی میخواد این چیزایی میگی خوبه ها قشنگه و تو خیلی از زندگی ها هم هست ولی نه ب صورت مداوم و ۲۴ ساعته و اونجوری ک تو فیلم و رمان ها هست

من قبل ازدواج میگم همسرم باید اینجوری باشه بشینم بقلش سریال ببینیم پس ازدواج مگه اینطوری شیرین نیییی ...

انشالله بشه همینکه میگی ولی زندگی کلا پرچالش هست مخصوصا متاهلی شیرینی داره تلخی داره همش گل بلبل نیست ولی خوب اگه مرد تکامل یافته باشه یک مرد خالص اکثر این موارد را داره نه مردایی که هنوز بزرگ نشدن 

من پدر ندارم

گفتی اگه مرد این مدلی دیدید تعریف کنید 

من پدرمو مثال زدم 

چون مجردم و با کسی که تو رابطه نبودم

هر کی پدر داره خدا براش حفظ کنه روح پدران آسمانی هم شاد

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
زندگی واقعی قسط و قرض داره چالش با خانواده ها دارهفکر آینده و پس انداز و ی قرون دو هزار داره مریضی د ...

من با کسی ازدواج میکنم که قسط نداشته باشه 

وقتشو صرف آغوش و دوست داشتن من کنه نه حمالی

من با کسی ازدواج میکنم که قسط نداشته باشه وقتشو صرف آغوش و دوست داشتن من کنه نه حمالی

بنظرم شما جدای از رویابافی ی کمم روی ادب کار کن

بیرون کار کردی تا حالا پول در بیاری؟ کسی ک داره زحمت میکشه پیشرفت کنه حمال نیست عزیزم

الانم کسی بدون قسط و قرض چیزی نداره

زوده برات ازدواج