2777
2789
عنوان

آزمونو خراب کردم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 53 پست
نهم

وای منم قلمچی تر زدم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ماز رو ندیدم ولی دفترچه ازمون اصلی فقط ریاضیش خیلیییی سخت بود من ریاضی یدونه کلا جواب دادم بقیه ...

بقیه باز خوب بود ولی علوم و ریاضیش خیلیی سخت بود یعنی سوالارو دیدم گرخیدم

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

حالا می‌رفتی سر جلسه کنکور خراب میکردی بهتر بود؟

همین الان خراب کنی بهتره و ضعفاتو شناسایی کنی و اصلاحشون کنی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من فردا دومین ازمون قلمچیمه

اولویتم تیزهوشانه

هوش کمپلکس و ریاضی علوم خیلی سبز تیز هم گرفتم

علومش ک هیچچچ ینی تررررر خالص

ریاضیشم بزوررر بعد هزار سال یدونه سوال حل میکنم

قلمچی هم درصد علوم و ریاضی افتضاح

حس میکنم خیلی خنگم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

کنار ماز قلم چی مثل اب خوردنه!

ترازت چند شد؟ 

بقیه باز خوب بود ولی علوم و ریاضیش خیلیی سخت بود یعنی سوالارو دیدم گرخیدم

به هرحال واسه خودت ازش غول نساز من اصلا زیاد نمی‌خوندم و قبول شدم 

نترس تو هنوز وقت داری اوووو خیلی مونده تا ازمون اصلی

کم کم خودتو تقویت کن، ریاضی درسیع که بچه ها خیلی کم تو ازمون میزنن بتونی ریاضیت رو بالا بکشی خیلییییی جلو میفتی 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

من فردا دومین ازمون قلمچیمهاولویتم تیزهوشانههوش کمپلکس و ریاضی علوم خیلی سبز تیز هم گرفتمعلومش ک هیچ ...

از پنجم عضو قلم چی ام ترازم بالا نیست ولی سوالاش خوب و اسونه اگه بخونی برا ازمون راحت میزنی 

ولی من برا ازمونش نمیخونم

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

به هرحال واسه خودت ازش غول نساز من اصلا زیاد نمی‌خوندم و قبول شدم نترس تو هنوز وقت داری اوووو خیلی م ...

خیلیی میترسم از طرفیم مامانم همه جا جار زده میترسم قبول نشم😭

ترازت چند شد؟

ازمون قبلی رو فقط چندتا زدم که غیبت نخورم اونم بزور پشتیبانم 😅

چون خودمم شنبش امتحان ریاضی داشتم

از پنجم عضو قلم چی ام ترازم بالا نیست ولی سوالاش خوب و اسونه اگه بخونی برا ازمون راحت میزنی ولی من ب ...

من میخام برا تیزهوشان بخونم  هن درصد ازمونم بره بالا

چطوری باید بخونم

خیلیی میترسم از طرفیم مامانم همه جا جار زده میترسم قبول نشم😭

من هیچکی خبر نداره ولی میترسم قبول نشم هزینه الکی

من میخام برا تیزهوشان بخونم هن درصد ازمونم بره بالاچطوری باید بخونم

دفترچه منابع ازمون های قلم چی رو داری؟ 

برا تیزهوشان باید روی هوش و استعداد تحلیلی زیاد کار کنی