2777
2789
عنوان

آزمونو خراب کردم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 53 پست
منی ک هزار بار خراب کردم چی بگم الانم میخام برم بدم ولی منتظرم تقلب کنم خخخخ

من تابستون آزمونام خوب بود از مهر گند زدم چون نمیرسم😂

نمیشه تقلب کرد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفت نمونه هست یا سمپاد ؟ میتونم کمکت کنم

اولویتم نمونه‌س، ولی تو دفترچه تحصیلی ضعیفم😪

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

نهم

اووووووو بیخیال بابا نهم چ آزمونی 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

believeyourselfAli

این کانال رو توی تلگرام عضو شو و وویس پین شده‌ی "افکار درست و تلقین"

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

چه رشته ای؟ میشه از تجربیاتت بگی؟ 🥲

من دهم تجربی ام 

سه تا کتاب بیشتر لازم نیست 

یکی ۳۱ استان 

یکی آی کیو 

هیچ کلاس و آزمونی هم ندادم 

تو خونه میخوندم 

شما امسال نهایی داری تشریحی بخون بیشتر 

ماز و قلمچی زوده برات باور کن بخاطر خودت میگم 

قلمچی فقط ناامید میکنتت و بس

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

امادگی برای تیزهوشان

🚶🏻‍♀️نیازی نیست اونقدر ب خودت سخت بگیری واقعا 

من اصلا در طول سال برا آزمون نخونده بودم، فقط امتحانای مدرسه رو خوب میدادم، تست هم انچنان نمیزدم، آزمون قلمچی رو شرکت میکردم ولی اصصصصلا تحلیل نمیکردم رسما الکی میرفتم جواب میدادم😂 نمونه قبول شدم :/ 

برا تیزهوشان فقط رو استعداد تحلیلی وقت بذار تحصیلی رو در حد مدرسه بخون سخت نگیر

برا نمونه هم ک گفتم دیگه مدرسه رو جدی بگیر چون سوالاش اونقدر فضایی نیست

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

🚶🏻‍♀️نیازی نیست اونقدر ب خودت سخت بگیری واقعا من اصلا در طول سال برا آزمون نخونده بودم، فقط امتحان ...

دفترچه تحصیلی ماز واقعا سخت بود یعنی اگه اونطور بیاد قبولی از نمونه برام رویاس... 

شاید کم بیارم ولی عقب نمیکشم🙌 دعا کنین همه چیزم درست شه و خدا بعددد مدت ها معجزه‌شو نشونم بده🥺

خوب ینی چن؟چرا نمیشه میشه

تراز بالای 8000

چی؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من دهم تجربی ام سه تا کتاب بیشتر لازم نیست یکی ۳۱ استان یکی آی کیو هیچ کلاس و آزمونی هم ندادم تو خون ...

قلم چی چند ساله عضوم، مازم تازه ثبت نام کردم، کتابم مالتیپل گرفتم خودشون معرفی کردن ولی راستش حوصله فیلم اموزشی دیدن ندارم باید حضوری باشه گوش به درس بدم😐

دفترچه تحصیلی ماز واقعا سخت بود یعنی اگه اونطور بیاد قبولی از نمونه برام رویاس...

ببین ماز رو ندیدم ولی دفترچه ازمون اصلی فقط ریاضیش خیلیییی سخت بود من ریاضی یدونه کلا جواب دادم 

بقیه اش هم نمیگم آسون بود، سخت بود ولی نه اونطور که تو فکر میکنی