2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی

54 بازدید | 8 پست

سلام خانما خوبین من خیلی استرس آنومالی دارم ۲ هفته دیگه آنومالی دارم سونوگرافی انتی عددش شد ۱.۴ و آزمایشات انتی هم خوب بودن توی ۱۴ هفته هم یه سونو دادم گفتن جنین فعال با ضربان قلب و فعالیت منظم مشاهده می‌شود با این حال آنومالی هم خوب درمیاد درسته؟ واقعا خیلی استرسشو دارم چون میگن این سونو حیاتیه لطفا استرسمو درک کنید جواب بدین

چرا استرس خانم گل وقتی همه چی بچت خوبهمنکه سونوآنومالی نرفتم اصلا چون الکی استرس میدن و کلی هم تشخیص ...

منم دو دلم دوس ندارم برم اصلا ولی دکترا میگن حیاتیه حتما باید انجام داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه عزیزدلم ان تی به منم استرس داد رفتم سلفری. 

ولی عزیزم به حرف کسایی که میگن نری و... گوش ندی ها؟ استرس نداشته باش منم چندروز دیگه میرم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حتما ااااا برو خواهش میکنم این حرفا چیه ک نری 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

آره دکترا که ولکن نیستن چون درصد میگیرن از سونوگرافیا ولی من نرفتم بچمم سالمه چندتا رو میشناسم تو انومالی گفتن بچه مسکل داره ولی سالم بدنیا اومده

از هم صحبتی با خودروشنفکرپنداران هرزه زبان معذورم🙃

کی گفته حیاتیه؟ اصلا اینطور نیست

یه سونوگرافیه که اندام های بچه رو بررسی میکنه

۹۹ درصد هم هیچ مشکلی ندارن

چرا الکی استرس میدی به خودت؟ میری نی نی رو میبینی کلی حالت خوب میشه

اصلا نگران نباش

کی گفته حیاتیه؟ اصلا اینطور نیستیه سونوگرافیه که اندام های بچه رو بررسی میکنه۹۹ درصد هم هیچ مشکلی ند ...

وای عزیزم مرسی یکمی بهتر شدم وقتی گفتی ۹۹ درصد مشکلی ندارن